Мароканец отвлече дъщеря си в Бургас и избяга от страната

Само в ПИК
Мароканец отвлече дъщеря си в Бургас и избяга от страната
Автор: ПИК
Дата
Дата
3626
Коментари
0
Мароканец отвлече дъщеря си в Бургас и избяга от страната

Марокански гражданин, живял дълги години в Бургас, е подсъдим заради отвличането на малолетната си дъщеря, съобщава Флагман.

Прелюбопитният случай е от 2013 година, но до този момент заради деликатното естество на казуса, не е бил публично оповестен. За него става ясно от определение на РС Бургас, върнало обвинителния акт на прокуратурата.

Африканецът бил женен за българка, с която впоследствие се е разделил. До последно той е обитавал жилище на ул.”Цар Симеон” в Бургас, но през 2013 година е напуснал страната през ГКПП Малко Търново заедно с невръстната си дъщеричка.

Срещу него е образувано обвинение не за отвличане, а за отказ да върне детето на майка му и неизпълнение на съдебно решение. Мароканецът ще бъде съден задочно, а от четири години българските власти правят неуспешни опити да го доведат до съдебната скамейка.

Служителите от Първо РУП Бургас са свършили огромен обем от работа, за да установят целия случай. Мароканецът е издирен в родината си, има собствена къща в Кенира – много красив крайбрежен град, недалеч от Иберийския полуостров. Мароканецът няма втора жена, но е наел лична бавачка на момиченцето, което вече е в четвърти клас. Той е отказал да дойде в България, за да бъде съден.

Делото обаче все още не може да тръгне в България заради процесуални пропуски. Съдия Камелия Ненкова го връща обратно на прокуратурата, за да отстрани нарушенията си. Със сигурност африканецът ще бъде съден задочно, но кога ще има решение – никой не може да предвиди, защото подобни дела са изключително сложни.

Още по темата
ШОК! Мъж отвлече дете пред очите на майка му
Часовник
09:40
Млад мъж се е опитал да отвлече дете пред смаяните погледи на майката и дядото на момиченцето. Екшънът се разиграл на детската площадка между блокове 61 и 62 в кърджалийския квартал...
Напиши коментар »
(0)
Вашето мнение
Код за сигурност:
Виж всички най-четени
Кой е политикът, който се ползва с вашето доверие?
Седмичен хороскоп
Овен (20.03 - 20.04)
Преминавате кризисни моменти в работата си и разбирате кои са истинските ви приятели. Ангажирани сте с реализацията на работен план в петък. Некоректността на колега може да ви изненада, но това не е повод за тревоги. Настроението ви е променливо в събота и неделя. Изпитвате неудовлетворение от своя партньор или просто не знаете как да му покажете своите желания. Говорете, това е тайната на взаимоотношенията. Имате твърдото желание да наложите позициите си във вторник. Няма да се откажете от тях, както и да ви убеждават. Бъдете упорити, това поне го умеете перфектно.
ВИП рожденици
Александър Кипров
Александър Кипров
композитор
Става на: 67 години
д-р Иван Кокалов
д-р Иван Кокалов
вицепрезидент на КНСБ
Става на: 64 години
проф. Боян Биолчев
проф. Боян Биолчев
писател, литературовед
Става на: 75 години

Кандидат-кмет чака в кабинета си резултатите от изборите. Съобщават му, че е избран. Той грабва телефона и бърза да зарадва майка си:
- Мамо, избраха ме!
- Браво, моето момче! Да не лъжеш?
- Мамо, не почвай и ти...