Мартин Димитров пред ПИК: След този протест България няма да е същата

ЧАС ПИК

Мартин Димитров пред ПИК: След този протест България няма да е същата

12956
на 07.07.2013
Мартин Димитров пред ПИК: След този протест България няма да е същата

Последвайте ни в Google News Showcase

България няма да е същата след този протест. Това каза бившият председател на СДС, а сега член на партия „Синьо Единство” Мартин Димитров. Аз съм тук като гражданин, а не като политик, подчерта той.

WINBET – Ултра завишени коефициенти за топ спортни събития (18+)

препоръчано

По думите му, крайно време е да се спре разбойничеството, а хората да видят промяна. Според него на днешния митинг, който покри Цариградско шосе между Орлов мост и Плиска, наброява около 50 000 човека.

„Убеден съм, че този протест ще постигне своите цели – сваляне на правителството”, коментира той пред ПИК.

Следвайте ПИК в Телеграм и Туитър

Сподели:
Бомба x
САМО В ПИК: Топ хороскопът на Алена за 18 април - денят носи успех за Телците, Стрелците имат възможност да попълнят банковата си сметка САМО В ПИК: Топ хороскопът на Алена за 18 април - денят носи успех за Телците, Стрелците имат възможност да попълнят банковата си сметка
ПИК TV x
ПИК TV! Скандал в комисията за разследване на корупционните практики в Агенция Митници :Бойко Рашков се е срещал най-малко 10 пъти с обявените за контрабандисти Стефан и Марин Димитрови (ВИДЕО) ПИК TV! Скандал в комисията за разследване на корупционните практики в Агенция "Митници" :Бойко Рашков се е срещал най-малко 10 пъти с обявените за контрабандисти Стефан и Марин Димитрови (ВИДЕО)
ново
Днес: 0
hot
най-четени новини в момента
Сега
-
четат ПИК