Мартин Шулц разкритикува референдума в Унгария

СВЕТЪТ ДНЕС

Мартин Шулц разкритикува референдума в Унгария

6744
на 02.10.2016
Мартин Шулц разкритикува референдума в Унгария
Автор:   ПИК

Free Bet Бонус за специалистите в Спортните Залози на efbet.com (18+)

Председателят на Европейския парламент Мартин Шулц разкритикува остро насрочения за тази неделя референдум в Унгария, на който гражданите ще се произнесат за това дали Будапеща трябва да се съобрази с квотната система за разпределяне на бежанци сред държавите от Общността, предава FinanzNachrichten.de. 

препоръчано

„Унгария трябва да приеме само около две хиляди бежанци. Да се провежда референдум за това е една опасна игра“, предупреди германският социалдемократ, който по-рано заплаши с парична глоба държавите от ЕС, които не проявяват солидарност в бежанската криза.

Унгарският министър-председател Виктор Орбан си играе „с един от основополагащите принципи на ЕС: той поставя под въпрос законосъобразността на европейското законодателство“, коментира Шулц. 

Следвайте ПИК в Телеграм и Туитър

Сподели:
Бомба x
САМО В ПИК: Топ хороскопът на Алена за 4 март - емоцията пречи на Овните, всичко започнато носи успех на Скорпионите САМО В ПИК: Топ хороскопът на Алена за 4 март - емоцията пречи на Овните, всичко започнато носи успех на Скорпионите
ПИК TV x
ИЗВЪНРЕДНО В ПИК TV! Въпреки напъните на сглобката да изчегърта празника - не се гаси туй, що не гасне: На 3 март Русия ни освободи от турско робство! (ВИДЕО) ИЗВЪНРЕДНО В ПИК TV! Въпреки напъните на сглобката да изчегърта празника - не се гаси туй, що не гасне: На 3 март Русия ни освободи от турско робство! (ВИДЕО)
ново
Днес: 91
hot
най-четени новини в момента
Сега
-
четат ПИК