Маша възхити феновете! Рускинята показа... (СНИМКА)

Само в ПИК
Маша възхити феновете! Рускинята показа... (СНИМКА)
Автор: ПИК
Дата
Дата
15983
Коментари
0
Маша възхити феновете! Рускинята показа... (СНИМКА)

Мария Шарапова възхити феновете си. Наскоро Маша сподели, че поради травма ще пропусне целия сезон на тревна настилка. Сега Шарапова публикува своя снимка в известна социална мрежа, от въпросното фото ясно личи, че завърналата се след наказание тенисистка отново е под пара в залата за фитнес.

Маша изтърпя санкция за употреба на забранено вещество. Втората ми тренировка за деня, споделя Шарапова, а любителите на спорта се питат дали не предстои фурор на Мария в турнирите на твърда настилка.

Очаква се завръщането на Маша, след контузията в лявото бедро, да бъде осъществено на състезанието в Станфорд, стартиращо на 31 юли. Възможно е обаче рускинята да се включи и на двубоите от надпреварата World Team Tennis по средата на месец юли.

Страхотна воля от страна на Шарапова. Двуразови (вероятно и триразови) тренировки за старт на подготовката й за сезона на твърди кортове.

Напиши коментар »
(0)
Вашето мнение
Код за сигурност:
Кой е политикът, който се ползва с вашето доверие?
Седмичен хороскоп
Овен (20.03 - 20.04)
Уютно е на всички, ползващи се с благоразположението ви в началото на периода, но горкò на онези, стоящи в периферията на интересите ви. Не се колебайте да отстоявате истината във вторник и запазете достойнството си, като не се поддавате на провокатори. Бизнес делата ви ще се развиват според очакванията в сряда, без изненади и удари под кръста. Материалната осигуреност ще ви подтикне към разширяване на дейността, правейки удачни вложения. Бъдете достъпни и се радвайте на хубавите мигове, с които животът щедро ще ви дари.
ВИП рожденици
Александър Кипров
Александър Кипров
композитор
Става на: 67 години
д-р Иван Кокалов
д-р Иван Кокалов
вицепрезидент на КНСБ
Става на: 64 години
проф. Боян Биолчев
проф. Боян Биолчев
писател, литературовед
Става на: 75 години

- И колко годишна е тъща ти?
- Не я знам, но сигурно е към 130 годишна...
- Глупости! Човек не може да живее толкова дълго.
- Че кой говори за човек...