Мая Манолова бясна за двойния стандарт при храните, изпраща петиция в Европарламента

Само в ПИК
Мая Манолова бясна за двойния стандарт при храните, изпраща петиция в Европарламента
Автор: ПИК
Дата
Дата
2675
Коментари
5
Мая Манолова бясна за двойния стандарт при храните, изпраща петиция в Европарламента

Големият актьор и режисьор Камен Донев, председателят на Българския лекарски съюз д-р Венцислав Грозев, председателят на Националния браншови съюз на хлебарите и сладкарите Мариана Кукушева, изпълнителният директор на Националната мрежа за децата Георги Богданов, председателят на Националното представителство на студентските съвети Яна Вангелова и заместник-омбудсманът Диана Ковачева са сред първите, които подкрепят петицията на националния обществен защитник Мая Манолова до Европейския парламент срещу двойния стандарт на храните в ЕС.

Официалното представяне на инициативата на омбудсмана ще бъде на 2 октомври 2017 г., понеделник, от 12.00 часа в институцията /гр. София, ул. „Георг Вашингтон“ № 22.

Идеята на Мая Манолова е да се възползва от правото си като гражданин на Европейския съюз, който индивидуално или чрез сдружаване с други лицаи организации, може да отправи петиция до Европейския парламент по въпрос, който го засяга пряко и попада в сферата на дейност на Евросъюза.

Предмет на петицията на омбудсмана са нарушените права на българските граждани в резултат на производство и разпространение на храни и напитки от едни и същи марки с по-ниско качество в България и държавите от Източна Европа и предложение за  създаване на законодателство, което да забрани производството и разпространяването на продукти от една и съща марка с различно съдържание на съставките в рамките на общия европейски пазар.

Още по темата
Мая Манолова с нова кауза: Обмудсманът става патрон на кампания срещу агресията над медици
Часовник
10:05
Омбудсманът Мая Манолова става патрон на националната кампания „Да спасяваш е призвание, не заслужава наказание!“, организирана от Българския лекарски съюз за превенция на насилието над...
Напиши коментар »
(5)
1
Добре, че е Манолова, защото нашия премиер никога нямаше да го направи, той само се мляска и подлага на шефовете си
2
Кас и ние да подкрепим петицията?
3
ТАЯ ПАТКА, АКО СЕ БЕШЕ СПРАВИЛА С ТОПЛОФИКАЦИЯ, МОЖЕ БИ ЩЕШЕ ДА ИМА ОЧИ ДА ГОВОРИ !!!! НО ТЯ, КАКТО И ВСИЧКИ ОТ „ВЛАСТА“ СА ПРОДАЖНИ НЕЩАСТНИЦИ !!!
4
че българската празноглава овца / разбирайте евро депутатите от ГЕРБ/ се съгласяват с всичко, което им диктуват от западна Европа....
5
Дреме и на Мая Манолова за двоен стандарт?!? Още ли вярвате на комунист- бясна била?!?!. Защо не се бори срещу двойните стандарти в България- работиш на пълен работен ден, осигуряват те на четири часа. Осигурителен доход минимална работна заплата и пр. и пр. Борила се - бля-бля -бля!!!
Вашето мнение
Код за сигурност:
Кой е политикът, който се ползва с вашето доверие?
Седмичен хороскоп
Овен (20.03 - 20.04)
Уютно е на всички, ползващи се с благоразположението ви в началото на периода, но горкò на онези, стоящи в периферията на интересите ви. Не се колебайте да отстоявате истината във вторник и запазете достойнството си, като не се поддавате на провокатори. Бизнес делата ви ще се развиват според очакванията в сряда, без изненади и удари под кръста. Материалната осигуреност ще ви подтикне към разширяване на дейността, правейки удачни вложения. Бъдете достъпни и се радвайте на хубавите мигове, с които животът щедро ще ви дари.
ВИП рожденици
Александър Кипров
Александър Кипров
композитор
Става на: 67 години
д-р Иван Кокалов
д-р Иван Кокалов
вицепрезидент на КНСБ
Става на: 64 години
проф. Боян Биолчев
проф. Боян Биолчев
писател, литературовед
Става на: 75 години

Съпругът към жена си:
- Утре майка ти има рожден ден. Какъв подарък да и вземем?
- Амии, някаква мебел или електродомакински уред!
- Електрически стол?