Мая Манолова пред съпартийци: Да върнем БСП на пътя на победата

ЧАС ПИК

Мая Манолова пред съпартийци: Да върнем БСП на пътя на победата

4923
на 10.07.2014
Мая Манолова пред съпартийци: Да върнем БСП на пътя на победата
Автор:   ПИК

Последвайте ни в Google News Showcase

Група социалисти от БСП - Кремиковци се срещнаха с Мая Манолова и подкрепиха кандидатурата й за председател на НС на БСП, която ще издигнат на партийна конференция, съобщи „Фокус".

препоръчано

„Считаме, че притежавате опита, партийната вяра, убеденост и неустоимия чар, смело да водите партията напред!", заявиха те и я увериха, че срещата с тях носи късмет, защото именно те първи подкрепили Калоян Паргов за председател на БСП - София, както и кандидатурата за евродепутат на Илияна Йотова.

Мая Манолова благодари за доверието и посочи, че според нея моментът е преломен за БСП. Тя запозна групата социалисти от БСП - Кремиковци с идеите си и сподели, че макар и закъсняла, промяната в БСП е възможна. „Мачът предстои, но БСП има по-малко от едно полувреме до изборите на 5 октомври. БСП трябва да бъде върната на пътя на победата. Нужен ни е истински лидерски екип, за да победим!", допълни Мая Манолова.

Следвайте ПИК в Телеграм и Туитър

Сподели:
Бомба x
САМО В ПИК! Хороскоп на Алена за последния ден на юни - Раците да не се товарят с работа, Везните да избягват нови запознанства САМО В ПИК! Хороскоп на Алена за последния ден на юни - Раците да не се товарят с работа, Везните да избягват нови запознанства
ПИК TV x
СКАНДАЛНИ РАЗКРИТИЯ! 20 барети охранявали денонощно бившия шеф на МВР Иван Демерджиев. Съпровождали го дори до... СКАНДАЛНИ РАЗКРИТИЯ! 20 барети охранявали денонощно бившия шеф на МВР Иван Демерджиев. Съпровождали го дори до...
ново
Днес: 76
hot
най-четени новини в момента
Сега
-
четат ПИК