ГАЛЕРИЯ ШОУ

Мая Нешкова стана почетен гражданин на Благоевград

Само в ПИК
Мая Нешкова стана почетен гражданин на Благоевград
Автор: ПИК
Дата
Дата
3090
Коментари
1
Мая Нешкова стана почетен гражданин на Благоевград

Мая Нешкова стана почетен жител на Благоевград. Приносът на певицата към южния град е безспорен. И до днес се помнят концертите й с оркестър "Благоевград", които са заредени с много българщина. Ръководител на оркестъра е композиторът Кирил Икономов, съпруг на певицата. Именно той е благоевградчанинът, но Мая дотолкова е свързана с региона, където построява и църква, че местните я считат за своя, а непредубедени забравят, че тя е родена и израснала в центъра на София.

Връчването на отличието бе по време на традиционния празник на града на 5 октомври. В залата на ДТ "Никола Вапцаров" се събраха депутати, кметове, заместник- кметове, делегати, общински съветници и директори на дирекции към община Благоевград.

Обявяването на Мая за почетен гражданин на Благоевград идва броени дни преди големия й концерт в Зала 1 на НДК. Спектакълът с мото "Само с любов" ще се състои на 24 октомври. Подготовката за него продължава с месеци, даже цяла година.

Певицата ще представи най-известните си шлагери от миналото, както и изцяло нов репертоар, включен в албума й "Само с любов", излязъл наскоро.

 

Още по темата
Певицата Мая Нешкова вдига спа хотел в "Сандански"
Часовник
17:44
Певицата Мая Нешкова ще строи хотел в Сандански. Това стана известно по време на заседание на Постоянната комисия по общинска собственост, на която единодушно членовете дадоха съгласие да се даде...
Напиши коментар »
(1)
1
Влезла е в чужд дом на Загоре6 без да плати и една стотинка настанена от подлогите на сополан паси Веднага да излиза оттам че ще почне да грачи на умряло
Вашето мнение
Код за сигурност:
Кой е политикът, който се ползва с вашето доверие?
Седмичен хороскоп
Овен (20.03 - 20.04)
Преминавате кризисни моменти в работата си и разбирате кои са истинските ви приятели. Ангажирани сте с реализацията на работен план в петък. Некоректността на колега може да ви изненада, но това не е повод за тревоги. Настроението ви е променливо в събота и неделя. Изпитвате неудовлетворение от своя партньор или просто не знаете как да му покажете своите желания. Говорете, това е тайната на взаимоотношенията. Имате твърдото желание да наложите позициите си във вторник. Няма да се откажете от тях, както и да ви убеждават. Бъдете упорити, това поне го умеете перфектно.
ВИП рожденици
Николай Ламбрев
Николай Ламбрев
театрален режисьор
Става на: 64 години

Жената на програмист го праща на пазар и му казва: - Вземи една пръчка салам... ако има яйца, вземи 10. След половин час той се връща с 10 салама. - Ама защо си взел 10 салама?!?! - Как защо? Имаше яйца...