Меглена Кунева: В България няма демокрация, а голямо объркване

ЧАС ПИК

Меглена Кунева: В България няма демокрация, а голямо объркване

4260
на 18.07.2014
Меглена Кунева: В България няма демокрация, а голямо объркване
Автор:   ПИК

Последвайте ни в Google News Showcase

Това не е демокрация, а голямо объркване.Когато властите се смесят, нищо добро не може да се случи", каза в предаването "Лице в Лице" лидерът на "Движение България на гражданите" Меглена Кунева по повод скандалите с КТБ.

препоръчано

В страната нямало стабилна власт, нямало независим бизнес и разследващка журналистика. Само тогава проблемите ни щели да се решат. 

Меглена Кунева каза, че стои зад Радан Кънев и напълно го подкрепя. Във "Фейсбук" бившият министър от кабинета на Костов - Илко Семреджиев, нападна говорителя на Реформаторския блок. "Аз съм предложила Кънев за говорител. Това му носи голяма популярност, но и голяма отговорнст. Аз стоя зад хората си", уточни Кунева. 

 

Следвайте ПИК в Телеграм и Туитър

Сподели:
Бомба x
САМО В ПИК! Хороскоп на Алена за последния ден на юни - Раците да не се товарят с работа, Везните да избягват нови запознанства САМО В ПИК! Хороскоп на Алена за последния ден на юни - Раците да не се товарят с работа, Везните да избягват нови запознанства
ПИК TV x
СКАНДАЛНИ РАЗКРИТИЯ! 20 барети охранявали денонощно бившия шеф на МВР Иван Демерджиев. Съпровождали го дори до... СКАНДАЛНИ РАЗКРИТИЯ! 20 барети охранявали денонощно бившия шеф на МВР Иван Демерджиев. Съпровождали го дори до...
ново
Днес: 46
hot
най-четени новини в момента
Сега
-
четат ПИК