Меглена Кунева: Гласувах за подреждането на дома ни

БЪЛГАРИЯ ДНЕС

Меглена Кунева: Гласувах за подреждането на дома ни

3665
на 05.10.2014
Меглена Кунева: Гласувах за подреждането на дома ни
Автор:   ПИК

ПИК с нов канал в Телеграм

Последвайте ни в Google News Showcase

Гласувах за това в България да се проведат дълго отлаганите реформи, да подредим дома си, заяви водачът на листата на Реформаторския блок за 25-ти многомандатен избирателен район Меглена Кунева.

препоръчано

"България да бъде уважаван член на Европейския съюз, да има добра съдебна система и ефективна администрация, да има здравословен бизнес климат - всичко това днес за няколко часа е в нашите ръце. Гласувайте", призова тя след като упражни правото си на глас в Националната природно-математическа гимназия в София. Кунева напомни, че всеки истински глас намалява влиянието на купения и контролиран вот.

"Гласувах преференциално. Преференцията дава възможност да следиш отблизо човека, когото си посочил", каза още Кунева, съобщиха от пресцентъра на политическата формация.

Сподели:
Бомба x
САМО В ПИК! Алена с ексклузивен хороскоп за събота - Близнаците да са по-самокритични, Скорпионите - по умерени САМО В ПИК! Алена с ексклузивен хороскоп за събота - Близнаците да са по-самокритични, Скорпионите - по умерени
ПИК TV x
Седмичната прогноза на ПИК TV с проф. Георги Рачев: Октомври ще се усеща като септември (ВИДЕО) Седмичната прогноза на ПИК TV с проф. Георги Рачев: Октомври ще се усеща като септември (ВИДЕО)
ново
Днес: 2
hot
най-четени новини в момента
Сега
-
четат ПИК