МЕНСА: Слави да се яви на тест за интелигентност!

Само в ПИК
МЕНСА: Слави да се яви на тест за интелигентност!
Автор: ПИК
Дата
Дата
8704
Коментари
14
МЕНСА: Слави да се яви на тест за интелигентност!

МЕНСА-България отправи покана към Слави Трифонов да се яви на тест за интелигентност, след като шоуменът обяви кастинг за политици. От МЕНСА са изпратили поканата в понеделник и все още очакват отговор от екипа на Трифонов.

"Предлагаме теста на всички, които искат да управялват България, за да покажат своите личностни качества. Решихме да му предложим, когато сформира своята партия или движение, да тестваме желаещите предварително, за да може той да разбере какви са способностите на кандидатите. Същото предложение важи за самия Трифонов и неговия екип", обясни председателят на МЕНСА Христо Радков пред България он ер.

Той е категоричен, че управляващите държавата трябва да са в най-горната четвърт по скалата за интелигентност.

"Да може да разбере потребностите на народа и да вземе най-адекватното решение. Ако няма интелигентност, със сигурност ще вземе грешно решение", убеден е Радков.

В "България сутрин" той поясни, че тестът се състои от 45 въпроса и продължава 30 минути. Средното ниво в света е 50%, което по скалата е 100 единици IQ. Горната четвърт е над 118 IQ, което според Радков трябва да притежават политиците ни.

Напиши коментар »
(14)
1
Славуца Плехановна не може да направи нищо на политическата сцена, поради факта, че е посредствен чалгопитек, който страда от множество комплекси. Чичата Даун. (Сотката Цацаров) днес, каза нещо много забавно в едни новини, който е успял да влвзе в парламента е добре, другите могат да си играят на извънпарламентарна демокрация, т.е. статуквото остава непокътнато. Славуца да си прави шоу, и да чалгаризира младежта в компанията на любимия си папагал, ако още е жив ( папагалът) исках да кажа!
2
Точно така
3
А не може ли преди това на теста да се яви Цвинокио - ценостната система и парясалия пор. Те ще счупят тъпомера на МЕНСА.
4
Време е психолозите да разработят и тестове по морална устойчивост.
5
Това не референдум да за да манипулира мнението на сиппатизанти на всички паертии,това е за негова партия няма шанс за толкова гласове.
6
Всички политици на тест за наркотици.
7
ПРЕДЛАГАМ ВСИЧКИ ОТ ГЕРБ ДА МИНАТ ТОЗИ ТЕСТ , ЗАЩОТО НЕМОЖЕ ЛИЦЕ НА ГЕРБ , КАТО ЦВЕТА КАРАЯНЧЕВА , ДА ГОВОРИ ОТЗАДЕ И ОТПРЕДЕ !!!!
8
е в горната четвърт, само че на чалгарските нива. В този смисъл става за вожд на една чалгарска партия, която със сигурност ша нъ оправи. Членове има достатъчно, щом събраха не знам колко си стотин хиляди подписа за т.нар. референдум, и то за има-няма 50-60 дни. Никой не раздели броя на подписите на броя на пунктовете и часовете, та да видим колко хиляди подписа са събирали на минута.
9
Има добри решавачи на тестовете на Менса, а не могат на две магарета сеното да разделят.
10
И бате Б, и бате Б да се яви на този тест!
11
Na váshe miato nebich nastoiaval da se iaviava na test, za da ne VI slojí v malkia si djob! Sas sigurnost cialata ví redakcia da se sebere niama na negovoto IQ.
12
Недейте така, бе! Държавата ще остане без управление! Повечето от властимащите ще се окажат в най-долната четвърт по скалата за интелигентност.
13
То да е само Слави да тестват ,ами цялата държава да се тества.Като чета коментарите но ще отнеме много време.Слави щом е решил ще направи нещо не го Подценявайте.
14
240 или 120 ще са вече, тук Яс не знаем, но искаме тест за интелигентност, тест за наркотична зависимост, тест / Детектор на лъжата, има ли любовни връзки в парламента, защото се говори , че има, макар, че са с халки за парлама, да минат през психодиспансера, но честно, не пари под масата, на 4-ти километър от столицата е, заповядайте, че нещо -- днес едно , утре друго, днес не сме с дпс, а сме с дпс заедно управляваме герб и дпс, друг път герб и дост, има нещо в душите ви, душевно болни хора, от там и извън е същото. сами млади си говорят, а човек трябва милост към тези отвън. ама като гледам само гледат за тях си да има. с въшки , а сега , няма да ви вземем откраднатото от народа, но рано или късно ще ви се върне стократно, запомнете, всичко се връща на този свят, и каквото съм казала се е случило, макар и със закъснение, цели пет години беше прикована на количка, а ние не бяхме и не сме им мислили лошото никога, Господ си знае работата,
Вашето мнение
Код за сигурност:
Кой е политикът, който се ползва с вашето доверие?
Седмичен хороскоп
Овен (20.03 - 20.04)
Преминавате кризисни моменти в работата си и разбирате кои са истинските ви приятели. Ангажирани сте с реализацията на работен план в петък. Некоректността на колега може да ви изненада, но това не е повод за тревоги. Настроението ви е променливо в събота и неделя. Изпитвате неудовлетворение от своя партньор или просто не знаете как да му покажете своите желания. Говорете, това е тайната на взаимоотношенията. Имате твърдото желание да наложите позициите си във вторник. Няма да се откажете от тях, както и да ви убеждават. Бъдете упорити, това поне го умеете перфектно.
ВИП рожденици
д-р Петър Москов
д-р Петър Москов
бивш министър на здравеопазването
Става на: 47 години
Марин Райков
Марин Райков
дипломат, бивш служебен премиер
Става на: 57 години
Мирослав Пашов
Мирослав Пашов
актьор, директор на Театър „Българска армия”
Става на: 60 години
Христо Ковачки
Христо Ковачки
бизнесмен
Става на: 55 години

Брокер лежи в болница. Сестрата му мери температурата. - Колко е, сестра? - пита той. - Тридесет и девет. - Когато стигне четиридесет, продавайте.