Мерзост! Синът на боса на мина "Ораново" юрка "Ламборгини" за 800 бона, докато погребват загиналите миньори

ЧАС ПИК

Мерзост! Синът на боса на мина "Ораново" юрка "Ламборгини" за 800 бона, докато погребват загиналите миньори

194041
на 29.07.2013
Мерзост! Синът на боса на мина Ораново юрка Ламборгини за 800 бона, докато погребват загиналите миньори

Последвайте ни в Google News Showcase

Красен Михайлов, син на собственика на злополучната мина-гробница "Ораново", юрка свръхзвуково "Ламборгини Авентатор" за 800 000 лева по същото време, в което вдовиците и децата на двамата загинали миньори са ги полагали в черната земя. Това разкриха пред ПИК близки до притежателя на рудника Красимир Михайлов.

WINBET – забавление онлайн с над 2000 слот игри! (18+)

препоръчано

"Краси реши да зарадва детето си и му купи "Ламборгинито". Красен, който учи в Англия, си дойде в България и веднага започна да язди спортната кола из Слънчев бряг. Явно хич не му пука за починалите в мината на баща му работници. Няма свян, няма траур за тези хора", разказа пред медията ни добър познат от обкръжението на семейство Михайлови.

Красен използва изключително добре и охолно лятната си ваканция. Едрият мъж разпуска с приятели на Сен Тропе, а след това се глези из лъскавите заведения по морето. А една от вдовиците на починалите миньори разказа, че той е получавал заплата от по 500 лева на месец - колкото струва бутилка шампанско на Сен Тропе!

Баща и син Михайлови изобщо не са се трогнали от кончината на миньорите Асен Стойнев и Христо Младенов, които са се трепели като роби под земята, за да осигурят разкошни екстри на господарите си.

Според запознати Красен Михайлов нагло парадирал с новото си "Ламборгини", което струва около 800 000 лева и може да развие близо 350 км/ч.

 

Следвайте ПИК в Телеграм и Туитър

Сподели:
Бомба x
САМО В ПИК! Алена с ексклузивен хороскоп за събота - Телците да бягат от ласкатели, Раците да очакват нови запознанства САМО В ПИК! Алена с ексклузивен хороскоп за събота - Телците да бягат от ласкатели, Раците да очакват нови запознанства
ПИК TV x
САМО В ПИК! Шутът на Киро с тъпа провокация - Найо Тицин нападна жена, крещи обиди в лицето й! Петков гледа безучастно и пита: Снимахте ли ме, докато си хапвах (ВИДЕО) САМО В ПИК! Шутът на Киро с тъпа провокация - Найо Тицин нападна жена, крещи обиди в лицето й! Петков гледа безучастно и пита: Снимахте ли ме, докато си хапвах (ВИДЕО)
ново
Днес: 36
hot
най-четени новини в момента
Сега
-
четат ПИК