Методи Андреев: Късният социализъм на Станишев фалира, отиде си с банковата криза

ЧАС ПИК

Методи Андреев: Късният социализъм на Станишев фалира, отиде си с банковата криза

8804
на 01.07.2014
Методи Андреев: Късният социализъм на Станишев фалира, отиде си с банковата криза
Автор:   ПИК

ПИК с нов канал в Телеграм

Последвайте ни в Google News Showcase

"Банковата криза стана, и защото българинът няма доверие в държавата си. Толкова неща станаха, а няма осъдени". Това каза пред "Нова телевизия" Методи Андреев, бивш председател на Комисията по досиетата.

препоръчано

"В тази банкова криза има много политика. Вижте, че действащите лица са Делян Пеевски и Цветан Василев. Вторият е станал банкер с помощта на много политици. Късният социализъм на Станишев фалира, отиде си с банковата криза", каза още гостът.

Андреев смята, че държавата не може да спечели доверието на гражданите. Тя взела страна в банковата криза, защото и Станишев, и Моника търсили други политики.

Според журналиста Иван Бакалов никой не реагирал на публикациите, че КТБ е източена. Прокуратурата и следствието обслужили събарянето на тази банка, категоричен е той.

Сподели:
Бомба x
САМО В ПИК! Алена с ексклузивен хороскоп за събота - Близнаците да са по-самокритични, Скорпионите - по умерени САМО В ПИК! Алена с ексклузивен хороскоп за събота - Близнаците да са по-самокритични, Скорпионите - по умерени
ПИК TV x
Виктор Димчев с убийствен сценарий пред ПИК TV: Тримата големи трябва да се разберат или приключва парламентарната република. Реална е заплахата от... (ВИДЕО) Виктор Димчев с убийствен сценарий пред ПИК TV: Тримата големи трябва да се разберат или приключва парламентарната република. Реална е заплахата от... (ВИДЕО)
ново
Днес: 74
hot
най-четени новини в момента
Сега
-
четат ПИК