БЪЛГАРИЯ ДНЕС

Миков: Големият въпрос е накъде отива България, а не дали си отива Делян Пеевски

Само в ПИК
Миков: Големият въпрос е накъде отива България, а не дали си отива Делян Пеевски
Автор: ПИК
Дата
Дата
5265
Коментари
1
Миков: Големият въпрос е накъде отива България, а не дали си отива Делян Пеевски

Ако не беше тъжно, щеше да бъде смешно. Работната заплата в България е най-малка. Не искам да говоря за пенсионерите и хората в предпенсионна възраст. България не е социална държава. Хората разбират, че живота е много по-различен от това, което им се изсипва от телевизионния екран.

Това каза в сутрешния блок на БТВ председателят на БСП Михаил Миков, коментирайки вчерашното интервю на премиера Бойко Борисов. Министър-председателят води кризисен пиар. Големият въпрос е накъде отива България, а не дали си отива Делян Пеевски. Държавата разпределя големите порции в лицето на премиера. Спирането на държавните поръчки е страх, че те няма да могат да бъдат изплатени, защото няма средства. Икономиката не работи и за това няма доходи за хората, каза още Миков.

Той коментира и темата за бежанската вълна. МВР категорично не си върши работата. Оградата по границата с Турция я няма. Самият факт, че беше мобилизирана армията говори достатъчно. За капак управлението демотивира служителите в МВР с идеите си за реформи в министерството. Появата на гражданските патрули говори, че няма държава, категоричен беше соцлидерът. Кандидатите за лидер на БСП са вече над 30. БСП е единствената реална опозиция. В партията навлизат много млади хора.

Нека да приключи конгреса на партията и тогава ще говорим за президентските избори. Изчезналите пари се оказаха по-малко от 130 000 лева. Касиерката ги е взела и ги е раздавала. Сега обещава, че ще ги върне. Дала е пари на чистачката на "Позитано 20", чието дете има тежък здравословен проблем. Хора, извън редиците на БСП, са се възползвали от нейното добродушие, разкри Миков.

Напиши коментар »
(1)
1
Борисов води държавата успешно към пропастта! Тази лудост с безумното му управление трябва да се спре!
Вашето мнение
Код за сигурност:
Кой е политикът, който се ползва с вашето доверие?
Седмичен хороскоп
Овен (20.03 - 20.04)
Уютно е на всички, ползващи се с благоразположението ви в началото на периода, но горкò на онези, стоящи в периферията на интересите ви. Не се колебайте да отстоявате истината във вторник и запазете достойнството си, като не се поддавате на провокатори. Бизнес делата ви ще се развиват според очакванията в сряда, без изненади и удари под кръста. Материалната осигуреност ще ви подтикне към разширяване на дейността, правейки удачни вложения. Бъдете достъпни и се радвайте на хубавите мигове, с които животът щедро ще ви дари.
ВИП рожденици
Александър Кипров
Александър Кипров
композитор
Става на: 67 години
д-р Иван Кокалов
д-р Иван Кокалов
вицепрезидент на КНСБ
Става на: 64 години
проф. Боян Биолчев
проф. Боян Биолчев
писател, литературовед
Става на: 75 години

Шефът на хотела върви по коридора и чува от една стая пеене. Обажда се на рецепцията:
- Вие връчихте ли сметката на клиента от 108-а стая?
- Да.
- А защо пее тогава?
- Не пее той. Опяват го.