БЪЛГАРИЯ ДНЕС
БЪЛГАРИЯ ДНЕС

Милен и Александра - в разговор за хормоналното щастие и избягването на йо-йо ефекта (ВИДЕО)

Само в ПИК
Авторката на "Размерът има значение..." 1 и 2 се готви за премиерата на книгата си тази вечер
Милен и Александра - в разговор за хормоналното щастие и избягването на йо-йо ефекта (ВИДЕО)
Автор: ПИК
Дата
Дата
7045
Коментари
0
Милен и Александра - в разговор за хормоналното щастие и избягването на йо-йо ефекта (ВИДЕО)

Александра Иванова разкри пред Милен Цветков снощи, че не отслабването е била главната й цел, а оздравянето, регулирането на хормоналния баланс и връщането към храненето на предците ни. Тя парира шеговитите му нападки, че жените имат твърде голямо его, с което потискат мъжете и обяви, че няма нищо лошо в това да имаш его. "Напротив. Ние жените, пък и всеки човек, трябва да се обърне към себе си, да си обръща внимание, да не се поставя само в услуга на другите. Ако се поддаваме на стреса в работата, както стана при мен, и не внимаваме как се храним и дали изобщо се движим, напълняваме. А и не просто напълняването е най-големият проблем. То показва, че нещо с нас не е наред, че се разболяваме", подчерта авторката на "Размерът има значение. Размерът на талията" 1 и 2. 

Не само връщането към чистата, естествена храна, която са яли нашите баби и дядовци, но и цялостното връщане по близо до природата е една от целите, с постигането на които Александра се гордее. След като сваля 42 кг за 9 месеца, телевизионната продуцентка предприема и много други драстични промени. Отказва се от апартамента си в центъра на София и си купува стара къща, която реставрира, и сега живее в подножието на Рила. "Наслаждавам се на този живот, сама пренесох няколко кубика дърва преди дни, ето, нямам маникюр, но това е, което моето тяло иска - да дишам чист въздух, да се движа", каза авторката. 

 Целият разговор можете да видите, като проследите този линк.

Александра Иванова ще посрещне своите читатели и последователи довечера от 19 часа в пицария "Дон Домат" на ул. "Триадица" 5 Б на премиерата на книгата си "Размерът има значение 2. Наръчникът". Входът е свободен. 

  

След предаването почитателката на селфитата Алекс си направи снимки с домакина си.

 

 

Напиши коментар »
(0)
Вашето мнение
Код за сигурност:
Кой е политикът, който се ползва с вашето доверие?
Седмичен хороскоп
Овен (20.03 - 20.04)
През следващите две седмици преминавате през своеобразен кръстопът, малка криза, която променя условията на живот или вашето отношение към него. Това засяга в по-голяма степен мартенските Овни и родените в началото на април. Пикът на така формираната тенденция в живота ви съвпада с дните на пълнолуние. След него мнозина ще забележат, че животът им тече по малко по-друг начин. Или нещо се е случило в семейството, или длъжността ви е променена, или се е обновило имуществото ви. Каквото и да е, за вас сега е важно да запазите лицето и репутацията си.
ВИП рожденици
Бранимира Антонова
Бранимира Антонова
първата "Мис България" (1967 г.)
Явор Хайтов
Явор Хайтов
политик
Става на: 48 години

Един се прибира след полунощ пиян до откат. Жена му го почва от вратата:
– Колко пъти трябва да ти повторя, че не бива да пиеш повече от две бири и да се прибираш след десет часа?!
– Ама сериозно, ти така ли ми каза? Явно пак всичко съм объркал…