Мими Виткова за оставката на ген. Петров: Как договорът е минал през комисията, която подготвя поръчката…

Само в ПИК
Мими Виткова за оставката на ген. Петров: Как договорът е минал през комисията, която подготвя поръчката…
Автор: ПИК
Дата
Дата
31940
Коментари
11
Мими Виткова за оставката на ген. Петров: Как договорът е минал през комисията, която подготвя поръчката…

Познавам ген. Николай Петров като публична личност, не и лично. Експерти казаха, че няма ощетяване на държавата, няма и нарушение. Фирмата обаче няма данъчна регистрация, а това е проблем. Комисията, която е допуснала фирмата, какво е гледала. Проф. Петров казва, че е подписал, защото всичко е било законно. Как документите минават през комисията. Ако тя не е свършила работата си, какво правят тези хора там. Това сподели пред Нова телевизия Мими Виткова, която е бивш здравен министър.

„В системата има много интереси. Това е третият по големина бюджет в държавата. Интереси сигурно има и може да има недоволни. Сигналът е минал през военна прокуратура. Как и там не са видели фирмата без регистрация“, продължи с въпросите Виткова.

Виткова отбеляза и една положителна тенденция, която са подхванали в здравното министерство. „Вече има нагласа да се създаде общи правила при обществените поръчки. Така няма един и същ апарат, примерно, да се купува от различни болници на различна цена. От дълго време говоря за този проблем, а сега са почнали работа в тази посока“, каза още Виткова.

 

Напиши коментар »
(11)
1
ИЗЛЕЗНАХА ПЛЪХОВЕТЕ ОТ СКРИВАЛИЩАТА СИ ЗА ДА ПОТВЪРДЯТ КОМПРОМАТИТЕ НА НИНОВА И ГЛУТНИЦАТА ОКОЛО НЕЯ. ЗАЩО ВИТКОВА НЕ КАЖЕ НА КОРНЕЛИЯ НИНОВА ДА СИ ПОДАДЕ ОСТАВКАТА ,ЗАРАДИ ПРЕСТЪПНАТА КРРАЖБА ЗА КОЯТО ДОРИ СТАНИШЕВ Я УВОЛНИ.
2
Не защитавам никой ,но от поста ти излиза,че едните могат да крадат,а другите не. На мен поне това ми се струва малко сбъркано .
3
ПРЕДЛАГАМ ВСЕКИ, КОЙТО Е НАМРАЗИЛ ОТ ДЪН ДУША ТОЗИ МАЛОУМЕН САЙТ ДА ПРЕСТАНЕ ДА ПИШЕ КОМЕНТАРИ И ДА ГЛАСУВА ПОД КОМЕНТАРИТЕ В ЗАЩИТА НА МАФИЯТА ГЕРБ. НЕКА ТОВА БЪДЕ ПЪРВИЯ ПРОТЕСТ СРЕЩУ ПИК И РАБОТОДАТЕЛЯ ИМ - ТИКВАТА. ---- ПРЕПИСВАЙТЕ И ПУБЛИКУВАЙТЕ ТОВА ДНЕС ЗА ДА БЪДЕ ЗАПОЗНАТ ВСЕКИ, КОЙТО Е НА ТОВА МНЕНИЕ. БОРБАТА ТРЯБВА ДА ЗАПОЧНЕ ВСЕ ОТ НЯКЪДЕ!! ------------------------------------------ НЕКА ГИ ОСТАВИМ САМИ ДА СЕ ХВАЛЯТ И ДА СИ ВЯРВАТ
4
Мими Виткова е добър администратор! Просто имаше лошия късмет да е министър в правителството на Виденов, но определено, който е запознат в работата й като министър е наясно. Така че в случая мнението й точно.
5
Как така ще няма "данъчна регистрация", МА ЛЪЖКИНЬО ?!?
6
A оня с проституиращата дъщеря е крадец на минимум 2 милиона всички са крадци и в затвора и да върнат парите само Чирков е честен и добър лекар от известните.
7
Спечели ме. Много авторитетно и убедително. Личи си че работите в областта.
8
Каква комисия да си свърши работата, като регистрация по БУЛСТАТ се изисква на по-късен етап, при сключване на договора, след като комисията отдавна си е свършила работата?
9
Баце сам си ги намира такива Шарани, и после си ги уволнява.
10
Господи слез и си прибери версиите.Остана и оная дър'та оФца-Дъревица да се изкаже по въпроса и цирка на шумкарите ще е пълен.
11
Вили, ти си единственият нормален човек от хилядите, които се упражняват два дни по темата, а ония от ТВ-то са най-некомпетентните. Можеха да дадат 100 лв за консултация на един адвокат, но и всеки нискоразряден чиновник от тази сфера, щеше да им го каже. Това ми навежда на мисълта, че се преструват, че не знаят - това се казвало "имитирана неосведоменост" с цел да постигнат повече внушение в посоката, която търсят. Вярно е и това, което каза Валери Симеонов - всяка от фирмите в консорциума си има ЕИК и регистрации по ДДС и това ги легитимира достатъчно, описано е в цели глави в наръчниците по ЗОП.
Вашето мнение
Код за сигурност:
Кой е политикът, който се ползва с вашето доверие?
Седмичен хороскоп
Овен (20.03 - 20.04)
През следващите две седмици преминавате през своеобразен кръстопът, малка криза, която променя условията на живот или вашето отношение към него. Това засяга в по-голяма степен мартенските Овни и родените в началото на април. Пикът на така формираната тенденция в живота ви съвпада с дните на пълнолуние. След него мнозина ще забележат, че животът им тече по малко по-друг начин. Или нещо се е случило в семейството, или длъжността ви е променена, или се е обновило имуществото ви. Каквото и да е, за вас сега е важно да запазите лицето и репутацията си.
ВИП рожденици
Бранимира Антонова
Бранимира Антонова
първата "Мис България" (1967 г.)
Явор Хайтов
Явор Хайтов
политик
Става на: 48 години
Мутра се бие по главата, скубе си косата и нарежда:– Требаше да слушам баща си, като бях млад… Ах да се е… Що не го слушах бащами… Трябваше…Вижда го негов колега и пита:– К’во, бе Тиква, к’во толкова ти казваше баща ти, като беше млад?– Е.а ли го, нали това ти разправям, че требваше да го слушам….