Министерският съвет ще бъде домакин на среща за ваксинопрофилактика

Здраве

Министерският съвет ще бъде домакин на среща за ваксинопрофилактика

3260
на 17.10.2014
Министерският съвет ще бъде домакин на среща за ваксинопрофилактика
Автор:   ПИК

ПИК с нов канал в Телеграм

Последвайте ни в Google News Showcase

Министерският съвет ще бъде домакин на Осмата национална среща по проекта „Инициатива за здраве и ваксинопрофилактика“, реализиран от Националния съвет по етническите и интеграционните въпроси към МС, съвместно с Министерството на здравеопазването. Това съобщиха от правителствената информационна служба. Форумът ще бъде открит от 10.00 часа в Гранитната зала на МС от вицепремиера и министър на труда и социалната политика Йордан Христосков. 

препоръчано

Инициативата обединява усилията на държавния, на реалния и на неправителствения сектор за подобряване на взаимодействието между общо практикуващите лекари, здравните медиатори и регионалните здравни инспекции за намаляване на детската смъртност о подобряване на здравната информираност в обществото. Партньори на проекта са Министерството на труда и социалната политика, Министерството на образованието и науката, Министерството на финансите, Националната мрежа на здравните медиатори в България, Националното сдружение на общопрактикуващите лекари, Българското сдружение по ваксинопрофилактика, пациентски организации. 

Сподели:
Бомба x
САМО В ПИК! Алена с ексклузивен хороскоп за събота - Близнаците да са по-самокритични, Скорпионите - по умерени САМО В ПИК! Алена с ексклузивен хороскоп за събота - Близнаците да са по-самокритични, Скорпионите - по умерени
ПИК TV x
Виктор Димчев с убийствен сценарий пред ПИК TV: Тримата големи трябва да се разберат или приключва парламентарната република. Реална е заплахата от... (ВИДЕО) Виктор Димчев с убийствен сценарий пред ПИК TV: Тримата големи трябва да се разберат или приключва парламентарната република. Реална е заплахата от... (ВИДЕО)
ново
Днес: 66
hot
най-четени новини в момента
Сега
-
четат ПИК