Министърът за Брекзит: Великобритания ще напусне преговорите, ако ЕС поиска 100 млрд. евро

ЕС

Министърът за Брекзит: Великобритания ще напусне преговорите, ако ЕС поиска 100 млрд. евро

7477
на 21.05.2017
Министърът за Брекзит: Великобритания ще напусне преговорите, ако ЕС поиска 100 млрд. евро
Автор:   ПИК

Атрактивни Джакпоти и Нови Игри от efbet (18+)

Великобритания ще напусне преговорите за уреждането на напускането на страната на Европейския съюз (ЕС), освен ако Брюксел не оттегли намерението си да поиска от кралството 100 млрд. евро „изходна такса“, заяви министърът за Брекзит Дейвид Дейвис, пише The Sunday Times, цитиран от Фокус.

препоръчано

В интервю за изданието министърът каза, че преговорите ще навлязат в „криза“ още в самото начало, тъй като ЕС отказва да води разговори относно бъдещото търговско споразумение, докато Великобритания не се съгласи да плати.

В предупредително изказване към Брюксел Дейвис заяви, че останалите държави членки на общността ще трябва да преосмислят позициите си, ако имат желание са видят прогрес по преговорите и добави, че смята „дори един милиард лири за много пари“.

Следвайте ПИК в Телеграм и Туитър

Сподели:
Бомба x
САМО В ПИК: Вижте ексклузивния хороскоп на Алена за 28 март - Близнаците завладени от добро настроение, изкушения дебнат Стрелците САМО В ПИК: Вижте ексклузивния хороскоп на Алена за 28 март - Близнаците завладени от добро настроение, изкушения дебнат Стрелците
ПИК TV x
ЕКШЪН! Тошко Йорданов разби ППДБ: Христо Иванов утвърди списъка на ГЕРБ за служебни премиери! Обслужи и ДПС. Излизаше тъжен от кабинета на Пеевски - не знам защо, при положение че е седял на мекичко и е пил кафе (ВИДЕО) ЕКШЪН! Тошко Йорданов разби ППДБ: Христо Иванов утвърди списъка на ГЕРБ за служебни премиери! Обслужи и ДПС. Излизаше тъжен от кабинета на Пеевски - не знам защо, при положение че е седял на мекичко и е пил кафе (ВИДЕО)
ново
Днес: 70
hot
най-четени новини в момента
Сега
-
четат ПИК