Министър Таня Андреева отново се изложи с актуализацията на бюджета на НЗОК

ЧАС ПИК

Министър Таня Андреева отново се изложи с актуализацията на бюджета на НЗОК

288065
на 11.07.2014
Министър Таня Андреева отново се изложи с актуализацията на бюджета на НЗОК
Автор:   ПИК

ПИК с нов канал в Телеграм

Последвайте ни в Google News Showcase

"В Министерския съвет за втори път постъпва материал в рамките на 3 дни без финансова обосновка, който в този си вид не може да бъде разгледан нито на заседание на Министерския съвет, нито в Парламента. Министерство на здравеопазването знаят реда, по който се предоставят материали за разглеждане от Министерския съвет, заложен в Устройствения правилник на МС, което показва, че просто имитират действия пред обществото. Същият материал е върнат в Министерство на здравеопазването, за да се приведе в съответния вид. Същевременно е възложено на Министерство на финансите да подготви съответната финансова част".

препоръчано

Това е позицията на Министерския съвет по повод изявленията на министъра на здравеопазването Таня Андреева, че в Министерския съвет има внесен проект за актуализация на бюджета на Националната здравноосигурителна каса.

Сподели:
Бомба x
САМО В ПИК! Алена с ексклузивен хороскоп за събота - Близнаците да са по-самокритични, Скорпионите - по умерени САМО В ПИК! Алена с ексклузивен хороскоп за събота - Близнаците да са по-самокритични, Скорпионите - по умерени
ПИК TV x
Виктор Димчев с убийствен сценарий пред ПИК TV: Тримата големи трябва да се разберат или приключва парламентарната република. Реална е заплахата от... (ВИДЕО) Виктор Димчев с убийствен сценарий пред ПИК TV: Тримата големи трябва да се разберат или приключва парламентарната република. Реална е заплахата от... (ВИДЕО)
ново
Днес: 79
hot
най-четени новини в момента
Сега
-
четат ПИК