Мира Радева: Реформаторският блок може да се изравни с ГЕРБ

ЧАС ПИК

Мира Радева: Реформаторският блок може да се изравни с ГЕРБ

19456
на 05.08.2013
Мира Радева: Реформаторският блок може да се изравни с ГЕРБ
Автор:   ПИК

Гротеска е, че Мишо Шамара е лице на контрапротеста

Последвайте ни в Google News Showcase

Реформаторският блок може да се изравни с ГЕРБ, ако има избори наесен или догодина. Това каза социологът Мира Радева в сутрешния блок на Нова тв. Според нея съюзът на десните и „Зелените“ има голям потенциал.

WINBET – Ранно изплащане за брой голове за първи път в България! (18+)

препоръчано

Дори и само да събереш процентите на съставящите обединението, се получава сериозен процент. Освен това, има голям потенциал сред тези, които не са гласували на последните парламентарни избори, обясни Радева.

Според нея БСП и ДПС са най-виновни за сериозната криза, до която е докарана държавата, тъй като те са управлявали най-дълго по време на прехода.

БСП единствена от източния блок не се разпадна и не се модернизира и затова загуби младите хора на България. В момента тя се конфронтира с целия интелектуален елит. Гротеска е, че Мишо Шамара е лицето на контрапротеста, категорична е Радева.

Следвайте ПИК в Телеграм и Туитър

Сподели:
Бомба x
ХОРОСКОПЪТ НА АЛЕНА ЗА ПЕТЪК: Големи житейски промени за Раците, Близнаците - разсеяни в офиса ХОРОСКОПЪТ НА АЛЕНА ЗА ПЕТЪК: Големи житейски промени за Раците, Близнаците - разсеяни в офиса
ПИК TV x
Доц. Борислав Цеков съсипващо пред ПИК TV: Вотът на недоверие минава всякакви граници! Ето защо (ВИДЕО) Доц. Борислав Цеков съсипващо пред ПИК TV: Вотът на недоверие минава всякакви граници! Ето защо (ВИДЕО)
ново
Днес: 1
hot
най-четени новини в момента
Сега
-
четат ПИК