Мирно шествие в подкрепа на насиления Георги ще се проведе в Дебелт

Региони

Мирно шествие в подкрепа на насиления Георги ще се проведе в Дебелт

3715
на 10.12.2014
Мирно шествие в подкрепа на насиления Георги ще се проведе в Дебелт
Автор:   ПИК

Последвайте ни в Google News Showcase

Мирно шествие в подкрепа на сексуално малтретирания петокласник Георги ще се проведе в средецкото село Дебелт. Това каза кметът там Пенка Ангелова, информира "Фокус".

препоръчано

Шествието е насрочено за 12.00 часа, пише в уведомлението, което е получено в кметството. По думите на кмета положението в селото в момента е спокойно и вечерта е нямало ексцесии.

Ангелова не знае дали ромското семейство на сочения за извършител е останало селото или го е напуснало. В селото има засилено полицейско присъствие, но кметът се надява шествието наистина да е мирно. Окръжна прокуратура-Бургас започнала досъдебно производство срещу неизвестен извършител, за извършено престъпление срещу половата неприкосновеност на малолетно лице.

Разследването е за това, че на 5 декември в село Дебелт, община Средец, е извършил полово сношение с лице от същия пол, ненавършило 14-годишна възраст – престъпление по чл. 157,ал.2, вр. ал.1 НК. Престъплението по чл. 157,ал.2, вр. ал.1 НК е наказуемо лишаване от свобода от три до дванадесет години. Досъдебното производство се провежда под ръководството и надзора на Районна прокуратура-Средец.

По делото се извършват всички необходими процесуално-следствени действия, като до момента няма лице, привлечено в качеството на обвиняем. 

Следвайте ПИК в Телеграм и Туитър

Сподели:
Бомба x
САМО В ПИК! Хороскоп на Алена за последния ден на юни - Раците да не се товарят с работа, Везните да избягват нови запознанства САМО В ПИК! Хороскоп на Алена за последния ден на юни - Раците да не се товарят с работа, Везните да избягват нови запознанства
ПИК TV x
СКАНДАЛНИ РАЗКРИТИЯ! 20 барети охранявали денонощно бившия шеф на МВР Иван Демерджиев. Съпровождали го дори до... СКАНДАЛНИ РАЗКРИТИЯ! 20 барети охранявали денонощно бившия шеф на МВР Иван Демерджиев. Съпровождали го дори до...
ново
Днес: 26
hot
най-четени новини в момента
Сега
-
четат ПИК