Мирослав Найденов не може да е правил записите, сигурни са във ВМРО

ЧАС ПИК

Мирослав Найденов не може да е правил записите, сигурни са във ВМРО

9697
на 26.04.2013
Мирослав Найденов не може да е правил записите, сигурни са във ВМРО
Автор:   ПИК

Цветан Цветанов е мозъкът на подслушванията, убеден е Красимир Каракачанов

Последвайте ни в Google News Showcase

„Аз мисля, че това не е запис, правен от Мирослав Найденов. Той вътре говори неща, които, честно казано, не би говорил, ако прави запис.” Това заяви председателят на ВМРО-БНД Красимир Каракачанов в предаването „Лице в лице” по Би Ти Ви.

препоръчано

Според него въпросните записи са показателни за манталитета на ГЕРБ – „това е мачкане, цинизми, простащина”.

„Убеден съм, че след тези избори ще има министри в затвора”, каза още лидерът на националистическата формация.

Никой няма съмнение, че тази система с подслушванията е организирана от Цветан Цветанов, каза още Каракачанов. Според лидера на войводите, тези записи се четат вечер и се мисли кой на какъв натиск да се подложи. 

Красимир Каракачанов обаче добави, че няма как Цветанов да е действал „индивидуално и самостоятелно”. Дясната ръка на Бойко обаче му била и воденичен камък върху шията.

Опонент на Каракачанов в студиото на Би Ти Ви беше председателят на РЗС Яне Янев, който продължи да твърди, че Мирослав Найденов е автор на скандалните записи. Янев обеща, че ако участва в следващото управление, нямало да позволи МВР да бъде ръководено от ГЕРБ.

Следвайте ПИК в Телеграм и Туитър

Сподели:
Бомба x
САМО В ПИК: Топ хороскопът на Алена за първия ден от новата седмица - понеделникът е труден за Лъвовете и носи проблеми на Водолеите САМО В ПИК: Топ хороскопът на Алена за първия ден от новата седмица - понеделникът е труден за Лъвовете и носи проблеми на Водолеите
ПИК TV x
Нидал Алгафари с гореща прогноза пред ПИК TV: Пеевски отвява Кирил Петков и Костадинов на вота. Променкаджиите влизат в печална битка с БСП за четвърто и пето място (ВИДЕО) Нидал Алгафари с гореща прогноза пред ПИК TV: Пеевски отвява Кирил Петков и Костадинов на вота. Променкаджиите влизат в печална битка с БСП за четвърто и пето място (ВИДЕО)
ново
Днес: 101
hot
най-четени новини в момента
Сега
-
четат ПИК