Миро Найденов: Още хора ще напуснат ГЕРБ, Цветанов е притиснат в ъгъла

ЧАС ПИК

Миро Найденов: Още хора ще напуснат ГЕРБ, Цветанов е притиснат в ъгъла

12200
на 19.02.2014
Миро Найденов: Още хора ще напуснат ГЕРБ, Цветанов е притиснат в ъгъла
Автор:   ПИК

Последвайте ни в Google News Showcase

Няма да стане революция в ГЕРБ, това е ясно. А по отношение на Цветан Цветанов и ситуацията в партията е валидна приказката "а дано, ама надали". Много хора очакваха нещата да се променят, но това не стана. Що се отнася до компроматите - казал съм ги, надявам се прокуратурата да ги докаже. Това заяви Мирослав Найденов, учредител на партия БАСТА, в сутрешния блок на Би Ти Ви по повод оставането на Цветан Цветанов в ръководството на ГЕРБ.

WINBET – най-голямото разнообразие от игри и джакпоти! (18+)

препоръчано

По думите му Цветанов дълго време е събирал компромати за политическите си опоненти, за съпартийците си и за бизнесмени. Когато е притиснат в ъгъла, той започна да хвърля информация и за прокурори, за депутати и за други хора. Горанов и Стефанов не напуснаха, когато и аз напуснах, защото се страхуваха от Цветанов. Той най-вероятно ги държи с нещо, каза още Найденов. Знаех какво правят службите.

Още от първия ми ден като министър на земеделието намерих бръмбари в кабинета си. Обадих се на тогавашния шеф на ДАНС Петко Сертов и той изпрати екип да ги смени, не знам защо не ги свалиха, каза още той. Според него, когато гръмне подобен скандал в чужбина, вътрешните министри си подават оставката. Найденов заяви, че срещу него има само едно дело. "Неудобен съм и затова ме качват на шейната.

Имах влияние в голям сектор, Борисов бе решил да ме номиниран и да водя листата за Благоевград, а после Цветанов я води", каза още ексземеделският министър. Попитан за стенограмата от скандалния разговор между него, Кокинов и Борисов и това каква е била уговорката, той уточни: Да, получих призовка и отидох при Борисов. Той ми каза отиваш, казваш истината и си тръгваш. Лидерът на ГЕРБ много добре знаеше истината, каза още Найденов.

Очаквам още някакви хора да се еманципират от групата на ГЕРБ. Това ще с хора, които са били активно ангажирани в управлението, заяви Найденов и допълни, че се е срещал няколко пъти с Делян Пеевски. "Давах приоритет на депутатите от опозицията. Пеевски имаше възражение по кадровата политика на ГЕРБ за региона, в който е депутат", смята той.

 

Следвайте ПИК в Телеграм и Туитър

Сподели:
Бомба x
САМО В ПИК: Вижте ексклузивния хороскоп на Алена за вторник: Меркурий продължава своето ретроградно движение, Везните да внимават с финансовите документи САМО В ПИК: Вижте ексклузивния хороскоп на Алена за вторник: Меркурий продължава своето ретроградно движение, Везните да внимават с финансовите документи
ПИК TV x
Шефът на ДАНС Пламен Тончев пред ПИК: Операцията срещу Паскал започнала преди повече от 8 месеца, Живко Коцев е следен половин година Шефът на ДАНС Пламен Тончев пред ПИК: Операцията срещу Паскал започнала преди повече от 8 месеца, Живко Коцев е следен половин година
ново
Днес: 1
hot
най-четени новини в момента
Сега
-
четат ПИК