Мистериозна смърт в Бургас! Откриха труп на 59-годишен мъж в апартамента му

ЧАС ПИК

Мистериозна смърт в Бургас! Откриха труп на 59-годишен мъж в апартамента му

68100
на 13.07.2014
Мистериозна смърт в Бургас! Откриха труп на 59-годишен мъж в апартамента му
Автор:   ПИК

ПИК с нов канал в Телеграм

Последвайте ни в Google News Showcase

59-годишният Сашо Петров е открит мъртъв снощи около 21,30 часа в апартамента, в който живее на 6-ия етаж в бл. 94 в бургаския ж. к. Меден рудник. Не е ясна причината за смъртта му. Миналата вечер на място са идвали два полицейски екипа, а малко след полунощ – екип на Спешна помощ е извадил тялото, пише "Флагман".

препоръчано

Съседи разказват, че мъжът е бил болен, имал проблеми със сърцето. Живеел е със своя син, който е 30-годишен. Съпругата на Сашо Петров работела в Гърция.

Мустафа или Неази, както е прякорът му, е бил конфликтна личност и често целел с камъни децата, които карат колело в района. Според някои съседи, мъжът е починал от естествена смърт, а според други – бил наръган с нож.

Живущите в блока разказват още, че цяла вечер отпред е вилняла цяла орда цигани от района. „Те няма да си признаят, че е убийство. Всички цигани тук много се държат и никога не викат полиция.

Блокът се намира в непосредствена близост до конфликтната зона Б, където е пълно с цигани и турци, а българите сме малцинство”, коментираха съседите на Сашо.

Сподели:
Бомба x
САМО В ПИК! Алена с ексклузивен хороскоп за събота - Близнаците да са по-самокритични, Скорпионите - по умерени САМО В ПИК! Алена с ексклузивен хороскоп за събота - Близнаците да са по-самокритични, Скорпионите - по умерени
ПИК TV x
Виктор Димчев с убийствен сценарий пред ПИК TV: Тримата големи трябва да се разберат или приключва парламентарната република. Реална е заплахата от... (ВИДЕО) Виктор Димчев с убийствен сценарий пред ПИК TV: Тримата големи трябва да се разберат или приключва парламентарната република. Реална е заплахата от... (ВИДЕО)
ново
Днес: 79
hot
най-четени новини в момента
Сега
-
четат ПИК