Михаил Константинов: Речта на Ахмед Доган е пробив! (обновена)

ЧАС ПИК

Михаил Константинов: Речта на Ахмед Доган е пробив! (обновена)

26502
на 24.12.2015
Михаил Константинов: Речта на Ахмед Доган е пробив! (обновена)
Автор:   ПИК

Последвайте ни в Google News Showcase

Речта на Ахмед Доган прави пробив в лъжата на политически коректното говорене, каза професор Михаил Константинов по БНТ.

WINBET – Ранно изплащане за брой голове за първи път в България! (18+)

препоръчано

"Щом държавата се занимава с един политик означава, че този човек има влияние", допълни гостът в студиото.

Според математика смяната на един лидер не означава кой знае колко. С тези думи той коментира евентуалната смяна на Лютви Местан като лидер на ДПС.

“България е лоялен член на НАТО и ЕС, но това не значи, че тя не трябва да реагира на глупостите на големите началници”, заяви той. По негово мнение трябва ясно да са каже, че конфликтът между Турция и Русия е резултат на глупава и укорима грешка, трябва да е ясно, че ние не можем да взимаме едностранно решение и лоялността не означава глупаво следване на глупави политики.

„С речта бяха разбити митове, бяха поставени на официално ниво стратегически проблеми. Това е призив не само към България, но и към всички европейски и натовски държави да внимават”, посочи професорът. 

 

Следвайте ПИК в Телеграм и Туитър

Сподели:
Бомба x
ХОРОСКОПЪТ НА АЛЕНА ЗА ПЕТЪК: Големи житейски промени за Раците, Близнаците - разсеяни в офиса ХОРОСКОПЪТ НА АЛЕНА ЗА ПЕТЪК: Големи житейски промени за Раците, Близнаците - разсеяни в офиса
ПИК TV x
ПЪРВО В ПИК TV! Борисов се ядоса на ППДБ: Не реагират срещу министрите на Радев, а реагират срещу човека, който го взех от тях - Дани Митов ПЪРВО В ПИК TV! Борисов се ядоса на ППДБ: Не реагират срещу министрите на Радев, а реагират срещу човека, който го взех от тях - Дани Митов
ново
Днес: 39
hot
най-четени новини в момента
Сега
-
четат ПИК