Мишо Шамара изригна: Станишев спря да рита, дърпа и бута БСП и тя загуби половината си електорат!

ЧАС ПИК

Мишо Шамара изригна: Станишев спря да рита, дърпа и бута БСП и тя загуби половината си електорат!

16510
на 09.10.2014
Мишо Шамара изригна: Станишев спря да рита, дърпа и бута БСП и тя загуби половината си електорат!
Автор:   ПИК

Последвайте ни в Google News Showcase

"В момента, в който Станишев престана да ги рита, дърпа и бута, за да се осмислят като "европейска партия", БСП с видимо облекчение се върна назад, в дълбините на своята история. И загуби половината си електорат". Това написа Мишо Шамара на личната си страница във "Фейсбук".

препоръчано


"Резултатът е, че днес българското общество няма защитна стена отляво. И е много лесно да си представим, как на терена нахлува някакво ново, откровено пропутинско, антидемократично и хищно червено чудовище, което да се влее в глутницата на вече нахлулите през разпадналата се стена отдясно", пише още рапърът.

"Общественият интерес изисква в и около БСП да направят избор: дали отсега да започнат да участват в конструкцията на новото чудовище, така щото сетне да реализират лични печалби; или да решат да са отговорни към общото и да рестартират пропадналия проект "европейска лява партия". Отдясно, с всичките си грешки, Реформаторският блок прави второто. Опитва се да възстанови дясната защитна стена. Време е нормалните хора в БСП да си дадат сметка, че не е въпросът да си спасяват личните интереси, а – да обслужат обществения интерес, който е: да имаме автентична лява партия", завършва Мишо Шамара".

Следвайте ПИК в Телеграм и Туитър

Сподели:
Бомба x
САМО В ПИК! Алена с ексклузивен хороскоп за събота - Близнаците може да имат конфликти с колеги, Везните да внимават зад волана САМО В ПИК! Алена с ексклузивен хороскоп за събота - Близнаците може да имат конфликти с колеги, Везните да внимават зад волана
ПИК TV x
СКАНДАЛНИ РАЗКРИТИЯ! 20 барети охранявали денонощно бившия шеф на МВР Иван Демерджиев. Съпровождали го дори до... СКАНДАЛНИ РАЗКРИТИЯ! 20 барети охранявали денонощно бившия шеф на МВР Иван Демерджиев. Съпровождали го дори до...
ново
Днес: 21
hot
най-четени новини в момента
Сега
-
четат ПИК