СПОРТЪТ ДНЕС
Световен футбол

Мондиал 2018 г. остава в Русия

Само в ПИК
Мондиал 2018 г. остава в Русия
Автор: ПИК
Дата
Дата
2124
Коментари
0
Мондиал 2018 г. остава в Русия

Президентът на ФИФА Сеп Блатер даде да се разбере, че въпреки ситуацията в Украйна, Русия няма да бъде лишене от домакинството на Мондиал 2018. Днес се появиха информации, че няколко страни от Европейския съюз са предложили Русия да бъде изключена от ФИФА и УЕФА, а това ще доведе до отнемане от страната на домакинството на световното първенство след 4 години, пише "Спортал". "Мондиал 2018 ще се състои в Русия, това е вън от съмнение. Имаме пълно доверие на организаторите на следващите две световни първенства. В момента чакаме отчета на комисията по етика на ФИФА", коментира Блатер, цитиран от Spiegel. Припомняме, че световната футболна централа инициира разследване по подозренията в корупция около определянето на страните, които да домакинстват на шампионатите на планетата през 2018 и 2022 година.

Напиши коментар »
(0)
Вашето мнение
Код за сигурност:
Кой е политикът, който се ползва с вашето доверие?
Седмичен хороскоп
Овен (20.03 - 20.04)
Преминавате кризисни моменти в работата си и разбирате кои са истинските ви приятели. Ангажирани сте с реализацията на работен план в петък. Некоректността на колега може да ви изненада, но това не е повод за тревоги. Настроението ви е променливо в събота и неделя. Изпитвате неудовлетворение от своя партньор или просто не знаете как да му покажете своите желания. Говорете, това е тайната на взаимоотношенията. Имате твърдото желание да наложите позициите си във вторник. Няма да се откажете от тях, както и да ви убеждават. Бъдете упорити, това поне го умеете перфектно.
ВИП рожденици
д-р Петър Москов
д-р Петър Москов
бивш министър на здравеопазването
Става на: 47 години
Марин Райков
Марин Райков
дипломат, бивш служебен премиер
Става на: 57 години
Мирослав Пашов
Мирослав Пашов
актьор, директор на Театър „Българска армия”
Става на: 60 години
Христо Ковачки
Христо Ковачки
бизнесмен
Става на: 55 години
Киркор и Гарабед попаднали на самотен остров. Киркор си води дневник:Ден 1: скукаДен 2: голяма скукаДен 3: ужасна скукаДен 4: космическа скукаДен 5: Гарабед взе да ми харесваДен 6: Гарабед все повече ми харесваДен 7: Гарабед ме изпревари