Мъж заплаши с пистолет любимата си, свари я с 30 години по-млад неин колега

ЧАС ПИК

Мъж заплаши с пистолет любимата си, свари я с 30 години по-млад неин колега

31146
на 10.10.2014
Мъж заплаши с пистолет любимата си, свари я с 30 години по-млад неин колега
Автор:   ПИК

Последвайте ни в Google News Showcase

Бивш миньор заплаши любимата си с пистолет, след като я завари в дома й с неин колега и получи условна присъда. Екшънът се разиграл в дома на 52-годишната А.Г. в Бобов дол на 15 март т.г. Около полунощ бившият миньор С.Д., с когото тя имала връзка от 10 години, я заварил с 21-годишен неин колега. С.Д. не могъл да понесе писъствието на по-млад от него мъж през нощта при приятелката му, развикал се и извадил личния си пистолет, пише struma.bg. По думите на вече бившата му приятелка той не насочил оръжието срещу нея или младото момче, а го държал в ръка, за да ги сплаши.
Пред съдия от Дупнишки районен съд подсъдимият С.Д. и приятелката му разказали историята си. Душевно нараненият мъж разказал, че цял ден се грижел за болното куче на приятелката си. Два пъти му слагал инжекции и въпреки неговите грижи вечерта при скандала домашният любимец умрял.

препоръчано

"Аз пристигнах да сложа третата инжекция на кучето, а тя с колегата й вкъщи. Не ги видях съблечени, но ми притъмня пред очите, че ме лъже. Непрекъснато ме ревнуваше, а аз й имах доверие и не я следях. Когато се обадих по телефона и й казах, че ще отида у тях, се усъмних, че нещо става, тъй като тя ми говореше с недомлъвки. Отидох и видях младия й колега в дома й", разказал пред съдебния състав С.Д., който е пенсионер от мината в Бобов дол.

Съдията по делото Маргарита Алексиева взела предвид чистото съдебно минало на наранения мъж и го осъди на 3 месеца условно.

Следвайте ПИК в Телеграм и Туитър

Сподели:
Бомба x
САМО В ПИК! Хороскоп на Алена за последния ден на юни - Раците да не се товарят с работа, Везните да избягват нови запознанства САМО В ПИК! Хороскоп на Алена за последния ден на юни - Раците да не се товарят с работа, Везните да избягват нови запознанства
ПИК TV x
СКАНДАЛНИ РАЗКРИТИЯ! 20 барети охранявали денонощно бившия шеф на МВР Иван Демерджиев. Съпровождали го дори до... СКАНДАЛНИ РАЗКРИТИЯ! 20 барети охранявали денонощно бившия шеф на МВР Иван Демерджиев. Съпровождали го дори до...
ново
Днес: 36
hot
най-четени новини в момента
Сега
-
четат ПИК