БЪЛГАРИЯ ДНЕС

Мъж качва порно снимки с малолетни в интернет

Само в ПИК
Мъж качва порно снимки с малолетни в интернет
Автор: ПИК
Дата
Дата
12054
Коментари
0
Мъж качва порно снимки с малолетни в интернет

Панагюрската прокуратура разследва мъж за разпространение на порнографски снимки с малолетни момичета. Той работи като отговорник-смяна в една от големите частни фирми в града, съобщи регионалният сайт „Марица".

Мъжът, с инициали М. Г., снимал девойките как правят секс, като уверявал, че снимките ще бъдат за лично ползване. След време обаче част от фотосите, на които момичетата демонстрират различни видове любов, били качени в интернет. 

Приятели на потърпевшите ги осведомили, че има техни голи в мрежата, и малолетните секс героини подали оплакване в полицията. По айпи адрес униформените стигнали до компютъра, от който били качени порнографските материали, и го задържали. 

Вчера делото срещу него стартира в Районния съд на Панагюрище. Едно от потърпевшите момичета С. М. внесе граждански иск за 25 хиляди лева обезщетение. 

Съдът обаче отказа да го приеме за разглеждане с мотива, че това ще затрудни като цяло хода на процеса. С. М. ще може да съди автора на снимките след края на наказателното дело. В залата мъжът заяви, че не разбира обвиненията срещу него.

"Има момичета, за които признавам, че съм виновен, но за други не съм", заяви М. Г. Заради допуснати неточности в обвинителния акт съдът в Панагюрище го върна на прокуратурата за доработване.

Напиши коментар »
(0)
Вашето мнение
Код за сигурност:
Виж всички най-четени
Кой е политикът, който се ползва с вашето доверие?
Седмичен хороскоп
Овен (20.03 - 20.04)
Преминавате кризисни моменти в работата си и разбирате кои са истинските ви приятели. Ангажирани сте с реализацията на работен план в петък. Некоректността на колега може да ви изненада, но това не е повод за тревоги. Настроението ви е променливо в събота и неделя. Изпитвате неудовлетворение от своя партньор или просто не знаете как да му покажете своите желания. Говорете, това е тайната на взаимоотношенията. Имате твърдото желание да наложите позициите си във вторник. Няма да се откажете от тях, както и да ви убеждават. Бъдете упорити, това поне го умеете перфектно.
ВИП рожденици
Бони
Бони
фолкпевица
Георги Гергов
Георги Гергов
бизнесмен, политик от БСП
Става на: 61 години
проф. Божидар Манов
проф. Божидар Манов
кинокритик
Става на: 70 години
Христо Тотев
Христо Тотев
кинооператор
Става на: 78 години

В тъмна улица се разминават двама. - Господине, да сте виждал наоколо полицай? - пита единият. - Не, не съм - отговаря другият. - Добре тогава, сваляйте палтото и часовника!