Мъж полетя от 9-ия етаж на "блока на смъртта" в Перник, загина на място

ЧАС ПИК

Мъж полетя от 9-ия етаж на "блока на смъртта" в Перник, загина на място

12433
на 01.07.2014
Мъж полетя от 9-ия етаж на блока на смъртта в Перник, загина на място
Автор:   ПИК

Последвайте ни в Google News Showcase

Мъж се хвърлил от блок 26 в центъра на град Перник. Блокът се намира срещу Руското училище в центъра на града, пише zapernik.bg.

препоръчано

Трупът на мъжа е под блока, районът е отцепен. Съседи потвърдиха, че трупът е на Румен, на 54 години, живеещ на 9 етаж. Миналата година е правил ремонт.

Една част от терасата му е покрита, но другата не е. Вероятно от там е паднал.

Комшия от долния етаж е разговарял сутринта с Румен, че казанчето в банята му тече. Хората казват, че нямат проблеми с него.

Хората от близките обекти – предимно магазини, не са видели нищо, но са разпитвани от полицията дали познават починалия мъж.

Възможно е да не става дума за самоубийство, а за падане от блока.

Живущи казват, че това е блокът на смъртта. От там е имало други хвърляния. Дори младо момче е избрало точно този блок, за да сложи край на живота си, вероятно, заради това, че е един от най-високите в центъра на Перник.

Следвайте ПИК в Телеграм и Туитър

Сподели:
Бомба x
САМО В ПИК! Хороскоп на Алена за последния ден на юни - Раците да не се товарят с работа, Везните да избягват нови запознанства САМО В ПИК! Хороскоп на Алена за последния ден на юни - Раците да не се товарят с работа, Везните да избягват нови запознанства
ПИК TV x
СКАНДАЛНИ РАЗКРИТИЯ! 20 барети охранявали денонощно бившия шеф на МВР Иван Демерджиев. Съпровождали го дори до... СКАНДАЛНИ РАЗКРИТИЯ! 20 барети охранявали денонощно бившия шеф на МВР Иван Демерджиев. Съпровождали го дори до...
ново
Днес: 55
hot
най-четени новини в момента
Сега
-
четат ПИК