Мъж с огнестрелна рана вдигна полицията на крак

Региони

Мъж с огнестрелна рана вдигна полицията на крак

3641
на 29.05.2015
Мъж с огнестрелна рана вдигна полицията на крак
Автор:   ПИК

ПИК с нов канал в Телеграм

Последвайте ни в Google News Showcase

 Мъж с огнестрелна рана е вдигнал на крак полицията в Козлодуй снощи. След разследване е установено, че той се е прострелял сам, пише Трибали.

препоръчано


Малко преди 21 часа снощи в болницата в атомния град е бил приет мъж с огнестрелна рана. Лекарите сигнализирали в полицията за инцидента.

Изпратените на мястото униформени установили, че 42-годишният С.Б. сам се е прострелял. В резултат на неправилно боравене с газов пистолет мъжът дръпнал спусъка.


Оръжието е незаконно притежавано, уточняват от пресцентъра на полицията. В жилището на непохватния мъж са намерени и иззети незаконно притежавани боеприпаси и пистолет.

Сподели:
Бомба x
САМО В ПИК! Алена с ексклузивен хороскоп за събота - Близнаците да са по-самокритични, Скорпионите - по умерени САМО В ПИК! Алена с ексклузивен хороскоп за събота - Близнаците да са по-самокритични, Скорпионите - по умерени
ПИК TV x
Седмичната прогноза на ПИК TV с проф. Георги Рачев: Октомври ще се усеща като септември (ВИДЕО) Седмичната прогноза на ПИК TV с проф. Георги Рачев: Октомври ще се усеща като септември (ВИДЕО)
ново
Днес: 2
hot
най-четени новини в момента
Сега
-
четат ПИК