ГАЛЕРИЯ ШОУ

МЪКА! Сашка Васева сразена от зрителите: Никой не ме обича! Исках да оставя нещо на децата си, преди да ослепея напълно

Само в ПИК
МЪКА! Сашка Васева сразена от зрителите: Никой не ме обича! Исках да оставя нещо на децата си, преди да ослепея напълно
Автор: ПИК
Дата
Дата
31195
Коментари
4
МЪКА! Сашка Васева сразена от зрителите: Никой не ме обича! Исках да оставя нещо на децата си, преди да ослепея напълно

В деня преди да бъдат определени последните петима финалисти във "ВИП брадър", съквартирантите най-после имаха жива връзка с "външния свят". Биг брадър осигури телефонна и видеолиния за зрителите, които се свързаха с родните ВИП-ове. 

Фенките на Дани Петканов и Тото ги заляха със сърчица и хвалби. Симпатизантите и на двамата ги увериха, че те са техните фаворити и ги виждат като победители в риалити формата. Алекс получи също много добри отзиви и насърчаващи коментари.

Единствена Сашка Васева не получи това, което явно очакваше от задочната си среща със зрителите. Въпреки позитивните отзиви, почти всички, които се свързаха с нея, я упрекнаха, че много яде и трябва да следи фигурата си.

След като се върна при останалите, Сашка заяви, че е много разстроена. "Явно така са ме показали - че непрекъснато ям. Пък аз не ям по цял ден. Мислех, че като вляза в този формат, ще дам отново старт на кариерата си. А сега - какво? Май ще трябва да направя кулинарно предаване. Никой не ме обича! Никой! Ще си изям хонорара", заяви разочарованата Сашка.

"ВИП брадър" беше последният ми шанс! Ще си остана една пееща домакиня... Хората не са приели сърцето ми. Пеенето ми е животът! Чакала съм много години, за да се върна. Но явно мъжът ми е прав - той ми казва: "Ти никога няма да излезеш на сцената"... Това ми е последният шанс в живота - да пея на хората и да оставя нещо на тия деца, преди да ослепея напълно... Мечтаех, имах планове... Кой ще ме викне мен като не ме обичат хората? Нищо не може да се върне назад", занарежда Сашка.

"Изреченията ти трябва да бъдат това, което искаш да бъде. Трябва да си положителна. Продължавам, а не спирам - това трябва да си казваш", опита се да я успокои Тото.

Напиши коментар »
(4)
1
Сашке, ти вече не можеш да пееш! Поне в шоуто не показа,че някога си пяла.ТИ САМО.ЯДЕ,ЯДЕ,ЯДЕ...На кого се сърдиш? Аз си помислих,че през тези години си държана вкъщи гладна. Сърди се на себе си, защото сама се закопа! И още: махни тези тоалети, изхвърли ги, защото са много демоде, пък и не говорят за изискан вкус!!!
2
Тази скица само по снимки е живото доказателство за дефицит на елементарен вкус и естетски апокалипсис. За какво пеене и шоу мечтаеш като нямаш визия, явно и харизма, и глас? Ставаш за цирка, за клоун, но ще ти е нужна физическа кондиция. Милиони като теб са си мечтали да са певици, актриси, но тъпчейки се или излежавайки се не са прескочили собствената си посредственост.
3
Ти през цялото време беше усмихната. Показа, че не си интригантка и беше позитивно настроена. Ти пееш, ти можеш.....гледай напред и нагоре. А на тези които пишат за дрехите...не са прави. Само коженотото бяло палто е 5 бона. Успех Саше
4
Сашка беше най- усмихнатия и позитивен участник в този сезон. Жалко е, че прие участие в това шоу, където за рейтинг се набляга на скандали и агресия. Снощи от Нова телевизия ни показаха как се манипулират зрителите и кои са феновете на такъв вид предавания. Малки деца по на 8 до 15 години групово се възхищаваха на силиконката Джулиана и рапъра Тото. Това са моделите за подражание като поведение и визия за малките ученици, момичета и момчета, които телевизиите ни налагат. Видяхме едни крещящи, подскачащи деца, които за жалост не уважават по възрастните хора с житейски опит .
Вашето мнение
Код за сигурност:
Кой е политикът, който се ползва с вашето доверие?
Седмичен хороскоп
Овен (20.03 - 20.04)
През следващите две седмици преминавате през своеобразен кръстопът, малка криза, която променя условията на живот или вашето отношение към него. Това засяга в по-голяма степен мартенските Овни и родените в началото на април. Пикът на така формираната тенденция в живота ви съвпада с дните на пълнолуние. След него мнозина ще забележат, че животът им тече по малко по-друг начин. Или нещо се е случило в семейството, или длъжността ви е променена, или се е обновило имуществото ви. Каквото и да е, за вас сега е важно да запазите лицето и репутацията си.
ВИП рожденици
Бранимира Антонова
Бранимира Антонова
първата "Мис България" (1967 г.)
Явор Хайтов
Явор Хайтов
политик
Става на: 48 години

Наборник e на медицинска комисия. На прегледа за зрение не успял да прочете нищо на таблото с изключение на най-едрия шрифт. Въпреки това докторът казал:

- Годен.

- Но, докторе, за какво съм годен?

- За близък бой.