МЪЛНИЯ В ПИК TV! Бойко и Доган в битка за държавата!

НАЙ-ВАЖНОТО

МЪЛНИЯ В ПИК TV! Бойко и Доган в битка за държавата!

201427
на 29.06.2017
МЪЛНИЯ В ПИК TV! Бойко и Доган в битка за държавата!
Автор:   ПИК

Последвайте ни в Google News Showcase

Бойко Борисов влезе в ролята на добрия цар, който балансира между две корпоративни лобита, обладали властта и разпределящи си държавния ресурс – лобито на Сараите и лобито на кръга „Капитал“. Ролята на Соломон обаче може да му изяде главата.

WINBET – Ранно изплащане за брой голове за първи път в България! (18+)

препоръчано

Шансът на Борисов, най-одобрявания български политик заедно с президента Радев, е да се еманципира решително и да се разправи и с двете лобита, въпреки че по душа е благороден човек и се мъчи да прави добро по принцип и за всички. Народът трудно ще понесе още дълго да живее в подобна матрица. В това отношение будят надежда действията на главния прокурор Сотир Цацаров.

Около това мнение се обединиха участниците в извънредното студио на ПИК TV – Ива Николова, Звездомира Мастагаркова и Недялко Недялков.

Доган открай време контролира съдебната власт и службите за сигурност. И сега кадрува във ВСС, това е неговият инструмент да натиска политиците заедно с медиите, които притежава чрез подставени лица.

„В правителството има подялба на сфери на влияние. Сараите контролират финансово-икономическите министерства, а протестърите от „Капитал“ – идеологическите, в това число външно и културата. Патриотите са само фасада в тази задкулисна игра, уви, те са маргинализирани. Някои от назначенията на Доган във властта се случиха през тяхната квота. Валери Симеонов брои капанчетата в Слънчака, а Каракачанов – военните униформи“, подчерта Недялко Недялков.

Според него е обидно, че ВМРО официално не заклейми Екатерина Захариева, която призна македонския език.

„Ясно, че съществува политкоректност между коалиционни партньори, но все пак интересите на електората, избрал патриотите на власт заради програмата и идеите им, би трябвало да бъде преобладаващ“, уточни Недялков.

У нас всеки следващ скандал затулва предишния, всичко се забравя, защото сме държавата на най-късата памет, чу се в студиото на ПИК TV.

И още: ако има елементарно човешко достойнство, Лиляна Павлова би трябвало да подаде оставка, след като бе унизена покрай аферата „НДК“. Тръпката между Румяна Бъчварова и Мирослав Боршош очевидно вече тежи на властта, която бележи негативи покрай нея, но в същото време премиерът Борисов упорито остава лоялен към шефката на кабинета си.

ВИЖТЕ ВСИЧКИ СКАНДАЛНИ ИЗВОДИ В ЦЯЛАТА ДИСКУСИЯ:

Следвайте ПИК в Телеграм и Туитър

Сподели:
Бомба x
САМО В ПИК: Топ хороскопът на Алена за 18 април - денят носи успех за Телците, Стрелците имат възможност да попълнят банковата си сметка САМО В ПИК: Топ хороскопът на Алена за 18 април - денят носи успех за Телците, Стрелците имат възможност да попълнят банковата си сметка
ПИК TV x
САМО В ПИК TV! Стойчо Стойчев предупреди за възможен страшен батак, ако Главчев подаде оставка: Всичко се счупи заради изказването на Борисов за външния министър (ВИДЕО) САМО В ПИК TV! Стойчо Стойчев предупреди за възможен страшен батак, ако Главчев подаде оставка: Всичко се счупи заради изказването на Борисов за външния министър (ВИДЕО)
ново
Днес: 8
hot
най-четени новини в момента
Сега
-
четат ПИК