НАГЛЕЦ! Убиецът Космас, който затри бакшиш край Дългопол, иска вкъщи! Съдът го остави в ареста

Само в ПИК
НАГЛЕЦ! Убиецът Космас, който затри бакшиш край Дългопол, иска вкъщи! Съдът го остави в ареста

Автор: ПИК
Дата
Дата
3695
Коментари
2
НАГЛЕЦ! Убиецът Космас, който затри бакшиш край Дългопол, иска вкъщи! Съдът го остави в ареста

Окръжен съд - Варна остави без уважение искането за промяна мярката за неотклонение „задържане под стража“ на Космас К., обвинен в грабеж, придружен с убийството на таксиметров шофьор през април тази година.

Искането на защитата беше подкрепено с представени пред съда удостоверение за постоянен адрес, декларация от майката на Космас, че до февруари са живеели заедно в Дългопол, преди да замине за Варна, където по неговите думи си бил намерил работа. Представени бяха и няколко характеристики, както и временен трудов договор на обвиняемия. Прокурорът по делото изложи, че Космас К. е напуснал постоянния си адрес, водил е скитнически живот и е бил наркозависим, употребяващ амфетаминопроизводни.

Според обвинението, производството е пред приключване и не са налице нови обстоятелства, които да изменят предложението за опасност. Припомняме, че Космас К. и Ренета Д. за обвинени в убийството на 61- годишния шофьор Васил А. , който през април тази година бе смъртоносно прободен с нож в опит да бъде ограбен на метри от военното поделение край село Каменар.

Според съдебния състав, днес представените доказателства не могат да разколебаят обоснованото предположение, че Космас К. е съпричастен към предявеното обвинение в тежко умишлено престъпление, което се наказва с „лишаване от свобода“ за повече от 10 години. Като прие, че съществува опасност лицето да се укрие или да извърши друго престъпление, Окръжен съд – Варна потвърди мярката за неотклонение „задържане под стража“. Определението на съда може да бъде обжалвано в 3-дневен срок от днес.

Още по темата
НОВО 20! Задържаният за убийството на таксиметровия шофьор е студент от зимбабвийски произход
Часовник
19:49
Задържаният за убийството на таксиметровия шофьор Васил Ашиков в Каменар, е 26-годишният Козмес Джарони, студент от Икономическия университет във Варна. Той е закопчан от военни от ВМС, за което...
Напиши коментар »
(2)
1
Ами зад решетките вече трябва да се чувства като у дома си - там й е мястото на тази гнусна отрепка. До живот!
2
Убил човека трябва и него даго убият,щото в панделата щего храним с наще пари циганина,колко пъти съм казвал убий циганин да живе е българин.
Вашето мнение
Код за сигурност:
Кой е политикът, който се ползва с вашето доверие?
Седмичен хороскоп
Овен (20.03 - 20.04)
През следващите две седмици преминавате през своеобразен кръстопът, малка криза, която променя условията на живот или вашето отношение към него. Това засяга в по-голяма степен мартенските Овни и родените в началото на април. Пикът на така формираната тенденция в живота ви съвпада с дните на пълнолуние. След него мнозина ще забележат, че животът им тече по малко по-друг начин. Или нещо се е случило в семейството, или длъжността ви е променена, или се е обновило имуществото ви. Каквото и да е, за вас сега е важно да запазите лицето и репутацията си.
ВИП рожденици
Антоан Николов
Антоан Николов
политик и бизнесмен
Става на: 50 години
д-р Мими Виткова
д-р Мими Виткова
лекар, бивш министър на здравеопазването
Райна Константинова
Райна Константинова
журналист, директор на департамента за радио в ЕС

“Пътуването с войскови камион става само по един начин: В камиона не се пуши,
не се накланя през каросерията, не се подсвирква на минаващи девойки – само се
седи и се пътува с камион.”
(Военен)