НАГЛОСТ! Медии на обвиняеми олигарси ръсят лъжи за ПИК - обявиха и уважавани руски агенции за рупори на Путин

Само в ПИК
НАГЛОСТ! Медии на обвиняеми олигарси ръсят лъжи за ПИК - обявиха и уважавани руски агенции за рупори на Путин
Дата
Дата
24425
Коментари
19
НАГЛОСТ! Медии на обвиняеми олигарси ръсят лъжи за ПИК - обявиха и уважавани руски агенции за рупори на Путин

Медиите на обвиняемите, а вече и подсъдими олигарси - Иво Прокопиев и Огнян Донев, не спират на публикуват откровени лъжи за ПИК и изправени пред Темида, опитват да отклонят вниманието от собствените си незаконни деяния с напълно съчинени факти. Така например за пореден път в изданията им се лансира неистина, че ПИК има нещо общо с депутата от ДПС Делян Пеевски, въпреки че собствеността е пределно ясна и прозрачна и никакви политици нямат общо с нея. А също и, че е сред рупорите на Кремъл и Путин в България.

Поводът е смехотворен доклад на поредния дребен еврочиновник, стараещ се да си оправдае заплатата, отчитайки някаква дейност поне в писмена форма. В него се твърди, че няколко български издания са рупори на Кремъл, а "доказателството" на злочестия изследовател на българската медийна среда, е фактът, че ползвали за източници руски информационни агенции - ТАСС, Риа Новости, Интерфакс и други! 

Явно клетият чиновник от "важната" Европейската служба за външна дейност и проверяването на фалшиви новини не е могъл да извърши някакъв задълбочен анализ и се е отдал на напълно свободни събинения. Откога цитирането на официални и уважавани медии със световно реноме се счита за нещо лошо? Да не говорим пък за опасно или за съдействие на руски служби и на властта в Кремъл, както е изопачена информацията от родните малотиражки, подвластни на грантовете на Сорос и "Америка за България". Разбира се, и те като въпросният чиновник, се стараят всячески да си заслужат пачките с долари и затова търсят под дърво и камък новини срещу Русия и Путин, с които да отчетат дейността си.

Скандално е обаче да си изкарват парите на чужд гърб в безуспешни опити за пропаганда сред малобройната си аудитория срещу една от най-четените медии у нас, каквато е ПИК. Скандално е също точно хората, погнати от прокуратура и съд, да ползват бутиковите си сайтове за раздаване на морални и етични оценки, при все, че те самите са затънали в куп проблеми със закона.

 

Напиши коментар »
(19)
1
Вижте какво става в Русия!
2
20 godini belene,ama po-skoro
3
Вярно е,вярно е.
4
кои са УВАЖАВАНИте руски медии?от кого,защо и може ли да не си рупор на Русия там?
5
Този коментар съдържа нецензурно съдържание!
6
И на малките деца вече е ясно ,че Б.Л.И.Ц и П.И.К са медии на Кремълската пропаганда и хибридната война която те водят в защита на Расия .Н.Е.Д.О.Д.Я.Л.К.О е комунистическо прасе
7
Този коментар съдържа нецензурно съдържание!
8
БЛИЦ И ПИК СА НАШИ БРАТСКИ МЕДИИ В БОЛГАРИЯ И ЗАЩИЩАВАТ ТОВАРИЩ ПУТИН ! СЛАВА ВЕЛИКОМУ ПУТИНУ !!
9
Всички медии в Русия са неуважавани и пропагандни на тавариш Пути. Единствената независима медия, която е пред закриване, е "Ехо Масквы".
10
Exo Масквы - финансирана напълно от ЦРУ - долна нео-либерастко-глобалистка радио станция от най-долен тип! Работещите там са национални предатели!
11
Хвърлят прах в очите на бугаропитеците, вместо да обяснят, кой позволи продажбата на 500 000 имота на руснаци по морето. Това е истинската пета колона.
12
ПИК, добре ли ви идват рубличките?
13
Stop EU funding for Blitz, PIK and all other media that disseminate Russian propaganda. Stop EU funding for organized mafia. Ако въобще разбирате английски
14
във връзка с включването на Блиц, Пик и т.н. в списъка с антиевропейски сайтове, които разпространяват руска пропаганда и фейк новини - цитирани са и конкретни статии, да призовем ЕК да не финансира медиите на Пеевски и да не допуска българското правителство да налива публични средства в неговите медии. Трябва да е ясно - че тези медии без инжекции от държавата както като преки субсидии възлагане на проекти, така и като необезпечени кредити от банки и особено като реклами на правителството и пиар, биха изчезнали от медийния пейзаж. Излиза, че Европа плаща за руска пропаганда, която след това трябва да бори. Така вдигнете тези плакати и по възможност на език, който пряко разбират в Брюксел, където се е запътил Цацаров.
15
if i were a Teeny, i would tell you, that the only intelligent action, you can do, to support the worldfreedom is - to shot yourslef!!! ...but i'm not a Teeny, so i'm not tellimg it!...
16
ние позитанските тролове не разбираме нищо !!!
17
Този коментар съдържа нецензурно съдържание!
18
Мъдялко,мазен си. Само вътре ще те...ръгам
19
Хем сте на страната на Русия, хем ревете, когато ви кажат, че сте путинофилска медия.
Вашето мнение
Код за сигурност:
Кой е политикът, който се ползва с вашето доверие?
Седмичен хороскоп
Овен (20.03 - 20.04)
През следващите две седмици преминавате през своеобразен кръстопът, малка криза, която променя условията на живот или вашето отношение към него. Това засяга в по-голяма степен мартенските Овни и родените в началото на април. Пикът на така формираната тенденция в живота ви съвпада с дните на пълнолуние. След него мнозина ще забележат, че животът им тече по малко по-друг начин. Или нещо се е случило в семейството, или длъжността ви е променена, или се е обновило имуществото ви. Каквото и да е, за вас сега е важно да запазите лицето и репутацията си.
ВИП рожденици
Антоан Николов
Антоан Николов
политик и бизнесмен
Става на: 50 години
д-р Мими Виткова
д-р Мими Виткова
лекар, бивш министър на здравеопазването
Райна Константинова
Райна Константинова
журналист, директор на департамента за радио в ЕС

“Повтарям един милион се пише с шест нули, а половин, с три нули!”
(Военен)