Нагъл крадец изряза предното стъкло, за да вземе винетката

Региони

Нагъл крадец изряза предното стъкло, за да вземе винетката

7450
на 25.01.2016
Нагъл крадец изряза предното стъкло, за да вземе винетката
Автор:   ПИК

Последвайте ни в Google News Showcase

Крадци изрязоха част от предното стъкло на автомобил. Това става ясно от снимка, която се разапространява из социалните мрежи. Очевидно причината е винетката, каквато е и формата на изрязаната част. 
Ето какво споделя друг пострадал от подобна кражба: “Здравейте колеги. Слизам тая сутрин с булката да я карам на работа и кво да видя – колата отключена. Замислих се – не може да съм я оставил аз така. Веднага прегледах изцяло всичко – в багажника бас, говорители, инструменти – всичко налично. Отварям жабка – всичко налично. Викам си – абе може пък да не съм я заключил и тръгваме. На първия завой какво да видя – свалена ми винетката. Отрязъка с касовата бележка си е мен. Мойта има съмнения, че някакви тийнейджъри били оглеждали колата преди дни и мисли че някои от тях е направил белята, помни им колата. Сега ще дебна да видя дали на съответния автомобил ще се яви винетка с моя номер от отрязъка. Въпроса ми е – как, къде и по какъв начин да си търся правата?
И на кой по дяволите ще му трябва винетка без отрязък ?!?
Тая държава не отива на добре…”

препоръчано

 

Следвайте ПИК в Телеграм и Туитър

Сподели:
Бомба x
ХОРОСКОПЪТ НА АЛЕНА ЗА ВТОРНИК: Раците да се пазят от прибързаност, изгодни делови оферти за Козирозите ХОРОСКОПЪТ НА АЛЕНА ЗА ВТОРНИК: Раците да се пазят от прибързаност, изгодни делови оферти за Козирозите
ПИК TV x
САМО В ПИК TV! Виктор Димчев начерта ТРИ ВАРИАНТА за правителство след изборите: ППДБ ще трябва да обясняват на избирателите си за коалициите с мафията (ВИДЕО) САМО В ПИК TV! Виктор Димчев начерта ТРИ ВАРИАНТА за правителство след изборите: ППДБ ще трябва да обясняват на избирателите си за коалициите с мафията (ВИДЕО)
ново
Днес: 44
hot
най-четени новини в момента
Сега
-
четат ПИК