Назрява голям скандал! Бъдещият американски посланик се закани: Ще водя агресивна борба срещу руската пропаганда в България!

ЧАС ПИК

Назрява голям скандал! Бъдещият американски посланик се закани: Ще водя агресивна борба срещу руската пропаганда в България!

57951
на 04.12.2015
Назрява голям скандал! Бъдещият американски посланик се закани: Ще водя агресивна борба срещу руската пропаганда в България!
Автор:   ПИК

Последвайте ни в Google News Showcase

Агресивна борба с руската пропаганда в България обеща да води бъдещият посланик на САЩ Ерик Сет Рубин пред сенатската комисия по външните работи, пише "Труд".

WINBET – Ултра завишени коефициенти за топ спортни събития (18+)

препоръчано

Той намекна, че определени групи и медии получават финансови стимули, за да поддържат тезата, че страната трябва да изостави евроатлантическите ценности и да се върне на естетвеното си място - разбирай близо до Русия. "Мнозинството в парламента и сред народа обаче са наши съюзници", изтъкна Рубин. Той беше попитан от сенаторката от Демократическата партия Джийн Шахийн дали българите се притесняват от руската пропаганда и влияние и какво би направил дипломатът, когато поеме поста.

На въпрос на републиканския сенатор Рон Джонсън за това как България се справя с бежанците, Рубин дава отлична оценка на работата на правителството и Гранична полиция, като казва, че от 90 000 души, опитали се да влязат нелегално, 30 000 са арестувани. "Какво става с останалите 60 000?", пита Джонсън. "Не зная какво става, след като ги върнат в Турция", отговаря бъдещият посланик. "Значи сега те се движат около България", заключава сенаторът.

Рубин заявява още, че България може да се превърне в енергиен хъб на Балканите, а договорът за интерконекторната връзка с Гърция да бъде подписан преди пристигането му в София. Обеща и лично да се бори с корупцията в страната.

Следвайте ПИК в Телеграм и Туитър

Сподели:
Бомба x
САМО В ПИК: Топ хороскопът на Алена за 18 април - денят носи успех за Телците, Стрелците имат възможност да попълнят банковата си сметка САМО В ПИК: Топ хороскопът на Алена за 18 април - денят носи успех за Телците, Стрелците имат възможност да попълнят банковата си сметка
ПИК TV x
САМО В ПИК TV! Стойчо Стойчев предупреди за възможен страшен батак, ако Главчев подаде оставка: Всичко се счупи заради изказването на Борисов за външния министър (ВИДЕО) САМО В ПИК TV! Стойчо Стойчев предупреди за възможен страшен батак, ако Главчев подаде оставка: Всичко се счупи заради изказването на Борисов за външния министър (ВИДЕО)
ново
Днес: 2
hot
най-четени новини в момента
Сега
-
четат ПИК