Найджъл Фараж твърди, че е гласът на 17,4 млн. британци, гласували за Брекзит

ЕС

Найджъл Фараж твърди, че е гласът на 17,4 млн. британци, гласували за Брекзит

8280
на 08.01.2018
Найджъл Фараж твърди, че е гласът на 17,4 млн. британци, гласували за Брекзит
Автор:   ПИК

Последвайте ни в Google News Showcase

Бившият председател на Партията на независимостта на Великобритания Найджъл Фараж се представя за гласа на 17,4-те милиона британци, гласували за излизането от ЕС по време на референдума за Брекзит и ще се срещне с главния преговарящ на Съюза Мишел Барние, пише The Guardian.

WINBET – персонални бонуси всеки ден! (18+)

препоръчано

Политикът-евроскептик ще се срещне с Барние в централата на Европейската комисия в понеделник сутринта. Той заяви, че ЕС не се вслушва в гласувалите за Брекзит 17,4 млн. души и допълни, че миграцията е основният фактор, довел хората до избирателните урни. 

„Просто не смятам, че Барние е чул хората, които са се опълчили на политическата система“, заяви Фараж. Той също така се обяви срещу двугодишния преходен период след Брекзит, по време на който страната ще спазва правилата на ЕС, но без право да участва при вземането на решения. 
„Не сме гласували за подобен период, не сме гласували да плащаме членска вноска за две години, но има някои големи въпроси, по които сме гласували“, допълни той и обеща да зададе на Барние три въпроса , изпратени от британските гласоподаватели. Той даде ясно да се разбере, че миграцията ще бъде една от основните теми.
„Ще говорим за търговията, но и за големите въпроси, заради които гласувахме да излезем от съюза. Има една причина, накарала хората да гласуват за първи път в живота си – въпросът за миграцията на отворените врати“, допълни Фараж, цитиран от Фокус.

Следвайте ПИК в Телеграм и Туитър

Сподели:
Бомба x
САМО В ПИК: Топ хороскопът на Алена за 25 април - успех във всички начинания за Телците, лични проблеми терзаят Скорпионите САМО В ПИК: Топ хороскопът на Алена за 25 април - успех във всички начинания за Телците, лични проблеми терзаят Скорпионите
ПИК TV x
ПЪРВО В ПИК TV! Кирил Петков: Борисов и Пеевски подвикваха на Желязков от първия ред и той нарушаваше правилата. Те не притежават тази държава (ВИДЕО) ПЪРВО В ПИК TV! Кирил Петков: Борисов и Пеевски подвикваха на Желязков от първия ред и той нарушаваше правилата. Те не притежават тази държава (ВИДЕО)
ново
Днес: 67
hot
най-четени новини в момента
Сега
-
четат ПИК