ТОП НОВИНАТА

НАЙ-ДОБРАТА КОЛЕДА! УТРЕ И В ПЕТЪК: BLACK FRIDAY за книги в центъра на София! Задава се невероятна разпродажба на шедьоври

Само в ПИК
НАЙ-ДОБРАТА КОЛЕДА! УТРЕ И В ПЕТЪК: BLACK FRIDAY за книги в центъра на София! Задава се невероятна разпродажба на шедьоври
Автор: ПИК
Дата
Дата
40669
Коментари
0
НАЙ-ДОБРАТА КОЛЕДА! УТРЕ И В ПЕТЪК: BLACK FRIDAY за книги в центъра на София! Задава се невероятна разпродажба на шедьоври

Нещо невиждано ще се случи в центъра на София утре, 22 декември, и петък, 23 декември - невероятна коледна разпродажба на книги!

От 9 сутринта до 7 вечерта в двора на столичната улица "Бачо Киро" 23 (пресечка на "Дондуков", по трамвайните релси срещу Младежкия театър, в участъка между "Искър" и "Екзарх Йосиф") някои от най-хубавите книги на годината ще се продават на безбожно ниски цени - по 1 лв. и по 3 лв., а други ще се търгуват с уникални намаления до 70 %.

Инициативата е на водещото българско издателство "Милениум", а заглавията са от неговия каталог.

Сред тях изпъкват абсолютни бестселъри: официалната биография на Доналд Тръмп "Искам всичко", любимият роман на Путин "Вера", историческият труд "Сталин", "Разстрелът на Христо Ботев", "Сто мита от българската история", избраните творби на Йордан Йовков, билковите рецепти на Ванга, Петър Димков, Слава Севрюкова, гадателствата на Петър Дънов, най-новият български съновник, поезията на Недялко Йорданов и Валери Петров, нашумелият трилър "Кибер престъпления", философски творби за Конфуций и Сократ, тийнейджърската сензация "Спасяването на Франческа", коледният сборник с разкази на Чехов, Толстой и Достоевски "Витлеемската звезда" и още стотици интригуващи заглавия...

Само в четвъртък и петък можете да се сдобиете почти без пари с най-хубавите и смислени подаръци за Коледа. Подаръци, които остават, а не се амортизират или развалят като айфоните, таблетите, пералните, телевизорите, печките, хладилниците.

Още по-изкушаващо е, че всеки, който направи покупка на две книги на цена 10 лв. или нагоре, ще получи трета книга напълно безплатно!

Това е първата книжарска инициатива тип "Black Friday" у нас, подчертават търговците.

Припомняме - мястото е книжен център "Милениум" на улица "Бачо Киро" 23, времето - четвъртък и петък от сутринта до вечерта.

 

 

 

 

 

 

 

 

Кой е политикът, който се ползва с вашето доверие?
Седмичен хороскоп
Овен (20.03 - 20.04)
През следващите дни сте много жизнени, но отлагате решаването на делови въпрос заради временната емоция. Не е изключено в събота да си организирате едно пътуване или да поканите гости. Парите ви няма да стигнат, както винаги. Задачите и ситуациите, в които попадате в понеделник, изискват точност и прецизност. В това отношение няма да се справите много добре, защото бързате и искате да постигнете много неща за малко време. Възможно е в сряда да имате противоречия с близък човек. Ще ги разрешите с толерантност от ваша страна.
ВИП рожденици
Нидал Алгафари
Нидал Алгафари
режисьор, продуцент
Става на: 52 години
Светослав Гаврийски
Светослав Гаврийски
финансист, бивш управител на БНБ и министър на финансите
Става на: 69 години

Между приятелки: - Ти поне не можеш да се оплачеш! Имаш си добър съпруг, а когато не си доволна от него, отиваш при любовника си. - Ах, да знаеш колко съм нещастна. Всеки от тях разчита на другия.