Най-много е валяло през почивните дни на връх Ботев - 54 л/кв. м.

Само в ПИК
Най-много е валяло през почивните дни на връх Ботев - 54 л/кв. м.
Автор: ПИК
Дата
Дата
2302
Коментари
0
Най-много е валяло през почивните дни на връх Ботев - 54 л/кв. м.

От 08.00 в събота до 21.00 часа в неделя най-голямо количество валежи е отчетено на вр. Ботев - общо 54 л/кв. м. Това съобщиха за Фокус от Националния институт по метеорология и хидрология (НИМХ) при БАН.

На вр. Рожен са измерени 42 л/кв. м., а в Сандански - 38 л/кв. м. 30 л/кв. м. са отчетени в Монтана. На вр. Мусала са паднали 28 л/кв. м., във Велико Търново 23 л/кв. м., а в София и в Оряхово - 21 л/кв. м.

Само през неделния ден на вр. Рожен са отчетени 32л/кв. м., а на вр. Мургаш - 26 л/кв. м. 20 л/кв. м. са паднали в София и в Оряхово, 16 л/кв. м на Черни връх и в Сандански, 12 л/кв. м. в Свищов и на вр. Ботев. В останалите райони - количествата валежи са между 1 и 11 л/кв. м.

През нощта валежите ще продължат и отново на места ще са значителни, особено в Югозападна България и в Предбалкана. От утре се очаква отслабване на валежите и спиране в Северозападна България.

Напиши коментар »
(0)
Вашето мнение
Код за сигурност:
Кой е политикът, който се ползва с вашето доверие?
Седмичен хороскоп
Овен (20.03 - 20.04)
Преминавате кризисни моменти в работата си и разбирате кои са истинските ви приятели. Ангажирани сте с реализацията на работен план в петък. Некоректността на колега може да ви изненада, но това не е повод за тревоги. Настроението ви е променливо в събота и неделя. Изпитвате неудовлетворение от своя партньор или просто не знаете как да му покажете своите желания. Говорете, това е тайната на взаимоотношенията. Имате твърдото желание да наложите позициите си във вторник. Няма да се откажете от тях, както и да ви убеждават. Бъдете упорити, това поне го умеете перфектно.
ВИП рожденици
Албена Вулева
Албена Вулева
тв водеща
Иван Иванов
Иван Иванов
актьор
Става на: 66 години

Между приятелки: - Какво е станало? Защо се раздели с мъжа ти? - Оказа се, че е алкохолик. - Как разбра? - Един път се прибра вкъщи трезвен!