НАЙ-НАКРАЯ! Кръшкачът Стоян Алексиев спря с лъжите и си призна: Това е моята приятелка, няма нищо срамно

ФОТОГАЛЕРИЯ

НАЙ-НАКРАЯ! Кръшкачът Стоян Алексиев спря с лъжите и си призна: Това е моята приятелка, няма нищо срамно

108907
на 12.08.2017
НАЙ-НАКРАЯ! Кръшкачът Стоян Алексиев спря с лъжите и си призна: Това е моята приятелка, няма нищо срамно

Последвайте ни в Google News Showcase

Актьорът Стоян Алексиев най-сетне си призна. След като бе изловен от папараците на вестник "Ретро" в неприлични пози с 40 години по-младо момиче, типични за филмите за възрастни, насред центъра на София и няколко дни отричаше, проф. Генадиев все пак намери сили да каже, че Ивана Бобойчева е негова приятелка. 

WINBET – Ултра завишени коефициенти за топ спортни събития (18+)

препоръчано

Интересно обаче, пред столичен вестник, Алексиев допълва, че не вижда нищо нередно в това, двама души да са хванати за ръка и да се целуват "в устата". Наистина няма нищо нередно, дори е хубаво хората да се обичат, малко е странно обаче 66-годишен женен мъж, да бърка в гащите на три пъти по-младо момиче пред погледите на столичани, и то до Народния театър. 

Ивана му била приятелка, а дали му е любовница били лични неща. Актьорът от "Откраднат живот" обаче не бива да се притеснява да продължи напред, цяла България стана свидетел на любовните му ласки и палавите му ръце. Оказва се и друго, подобно задоволяване наслед София било ежедневие за влюбената двойка. "Точно тази двойка гледахме в интимни и дълго траещги ласки на бул. "Витоша" пред наливна парфюмерия", казват потресените столичани, а момичето работещо там вече е свикнало и със стенанията на Ивана. 

 

 

Следвайте ПИК в Телеграм и Туитър

Сподели:
Бомба x
САМО В ПИК: Вижте ексклузивния хороскоп на Алена за вторник: Меркурий продължава своето ретроградно движение, Везните да внимават с финансовите документи САМО В ПИК: Вижте ексклузивния хороскоп на Алена за вторник: Меркурий продължава своето ретроградно движение, Везните да внимават с финансовите документи
ПИК TV x
Бесен екшън в парламента - преследват ген. Атанасов с въпроси за Живко Коцев (ВИДЕО) Бесен екшън в парламента - преследват ген. Атанасов с въпроси за Живко Коцев (ВИДЕО)
ново
Днес: 135
hot
най-четени новини в момента
Сега
-
четат ПИК