Най-щурото нещо, което Григор Димитров е правил за момиче (видео)

Тенис

Най-щурото нещо, което Григор Димитров е правил за момиче (видео)

17464
на 29.10.2014
Най-щурото нещо, което Григор Димитров е правил за момиче (видео)

Тук можеш да откриеш игрите на efbet, в които се крие Extra Bonus (18+)

Григор Димитров беше избран от феновете за участник в ежемесечната рубрика на ATP "Insider". Българската звезда предизвика огромен интерес, а въпросите към него бяха най-разнообразни. Ето и някои от тях:

- Най-щурото нещо, което си правил за момиче?
- Всъщност, много са. Но веднъж хванах самолет от Европа до Азия само с паспорт, зарядно и телефон в себе си. На всичко отгоре нямах пари и трябваше да чакам да стигна до другия край на света, за да се нахраня. Това е най-щурото нещо, което съм правил.



- Ако можеш да повториш един мач, кой би бил той и защо?
- Мисля, че бих повторил полуфинала на Уимбълдън от тази година година.  Водех с 6-3 в тайбрека на четвъртия сет. Това е любимият ми турнир и искам да го спечеля. Да играя на Централния корт и да покажа такъв тенис... Бях много вдъхновен и нищо не се знаеше, ако се беше стигнало до пети сет. Надявам се, че следващата година ще се справя по-добре.

- Кой е любимият ти супергерой?
- Батман, защото много го харесвах като дете.



- Романтична вечеря или хубав филм в киносалона?

- Бих предпочел романтична вечеря, защото съм романтична натура. Ако е вкъщи, бих се опитал да сготвя нещо, да взема цветя и да поднесе изненада.

- Кое е забраненото ти удоволствие?
- Моето забранено удоволствие е сладоледът. Мога да изям тонове сладолед. По принцип се съобразявам много с какво и колко се храня, но понякога му отпускам края и няма връщане назад. 



препоръчано

Източник: sportal.bg

Следвайте ПИК в Телеграм и Туитър

Сподели:
Бомба x
САМО В ПИК: Топ хороскопът на Алена за 29 март - Лъвовете се радват на материални успехи, поредната интрига пречи на Скорпионите САМО В ПИК: Топ хороскопът на Алена за 29 март - Лъвовете се радват на материални успехи, поредната интрига пречи на Скорпионите
ПИК TV x
ГОРЕЩО В ПИК TV! ППДБ измисли нова опорка - ГЕРБ помогнала на Путин да започне войната срещу Украйна (ВИДЕО) ГОРЕЩО В ПИК TV! ППДБ измисли нова опорка - ГЕРБ помогнала на Путин да започне войната срещу Украйна (ВИДЕО)
ново
Днес: 46
hot
най-четени новини в момента
Сега
-
четат ПИК