Вход
София
Времето в София 16 o C

Наливат почти половин милион лева в болницата в Козлодуй

Наливат почти половин милион лева в болницата в Козлодуй

на 08.07.2018
3325
1
Наливат почти половин милион лева в болницата в Козлодуй
Автор: ПИК
08.07.2018
1
3325

452 289,60 лева с ДДС са предвидени за ново медицинско оборудване за козлодуйската Многопрофилна болница за активно лечение „Св. Иван Рилски“. Дейностите са във връзка с изпълнението на проекта за модернизация на обществените здравни услуги в областите Долж и Враца, финансиран по програма INTERREG V-A Румъния – България 2014 – 2020.

Шофьорка прати в болница неправилно пресичащ пешеходец в Козлодуй

Шофьорка прати в болница неправилно пресичащ пешеходец в Козлодуй

Пешеходец бе ранен при пътен инцидент вчера в Козлодуй,...

на 06.01.2018

За избор на изпълнител за доставка на медицинското оборудване Община Козлодуй обяви обществена поръчка. Изпълнението й включва доставката, монтажа и въвеждането в експлоатация на медицинско оборудване, както и обучението на персонала за работа с новата техника, пише "Конкурент".

Най-голяма част от средствата – 132 687,60 лева – са предвидени за закупуване на ново родилно легло, ехограф, кувьоз за интензивна грижа, апарат за контролирана вентилация на новородени и три комплекта операционни инструменти за Акушеро-гинекологичното отделение на болницата.

Почти 100 000 лева ще задоволят нуждите на Хирургично отделение от нови две операционни маси с две стационарни и две мобилни операционни лампи, десет барабана за стерилизация, две аспирационни помпи и две колички за превръзки.

Ехограф, дефибрилатор, апарат за интензивна и неинтензивна вентилация и стрес тест система, за които са предвидени 92 190 лева, ще бъдат закупени за нуждите на Вътрешно отделение. За Отделението по анестезиология и интензивно лечение, за което са отделени 91 228,80 лева, ще се осигурят нов анестезиологичен апарат, респиратор и анестезиологичен модулен пациентен монитор.

Нов ултразвуков терапевтичен апарат ще е на разположение на специалистите в отделението по Физиотерапия, а в Неврологично отделение ще работят на нови два ехокардиографа.

Караянчева осигури на Босия линейка и лекар от Правителствена болница

Караянчева осигури на Босия линейка и лекар от Правителствена болница

По молба на председателя на Народното събрание Цвета...

на 06.07.2018

Включено е и гаранционното обслужване и поддръжката на медицинското оборудване, както и доставката на резервни части за него, като се посочва, че всички такси и разходи, свързани с тези дейности, са за сметка на изпълнителя. Оферти могат да се подават в срок до 15 август.

Сподели:
Напиши коментар »
(1)
1
доктори ще направят ли?
Вашето мнение
Код за сигурност:
Последни новини
Най-важното
Най-четени
Най-коментирани
За кого ще гласувате, ако в момента се проведат парламентарни избори?
архив

Един горещ летен ден дядо Пейо се връща от нивата, седнал в писаната си каруца с впрегнато доресто конче. Дядо Пейо въздиша уморено: - Ех, колко е горещо и сухо! - Да, наистина! - добавя конят. - Я! За първи път чувам кон да говори! - учудва се дядо Пейо. - И аз! - обажда се каруцата...

няма нови новини
Днес: 50
hot
най-четени новини в момента
сега
1694
четат ПИК
сега
четат тази новина
Най-абсурдните реплики по време на оргазъм
x