НАПРЕЖЕНИЕТО РАСТЕ! По нареждане на Борисов военни командоси издирват шесторния убиец от Нови Искър

НАЙ-ВАЖНОТО

НАПРЕЖЕНИЕТО РАСТЕ! По нареждане на Борисов военни командоси издирват шесторния убиец от Нови Искър

82466
на 05.01.2018
НАПРЕЖЕНИЕТО РАСТЕ! По нареждане на Борисов военни командоси издирват шесторния убиец от Нови Искър
Автор:   ПИК

Последвайте ни в Google News Showcase

Командоси от армията са се включили в издирването на 56-годишния Росен Ангелов, заподозрян за извършител на шесторното убийство в Нови Искър, както съобщи ПИК по-рано днес след съвещание в СДВР, което се е състояло с представителите на службите, които се занимават със случая. На съвещанието е бил и премиерът Бойко Борисов, по чието нареждане всъщност е включен отрядът. Решено е освен отрядът "Кобра" на СДВР, в издирването на Росен Ангелов да се включат и сили на Министерството на отбраната.

WINBET – персонални бонуси всеки ден! (18+)

препоръчано

Засилва се и полицейското присъствие в района около Нови Искър и околните села. Кметът на село Луково Румен Колев обясни, че най-вероятно Росен Ангелов се е самонастанил във вилата.

"Има хора, които са го срещали, виждали са го. Аз също съм го виждал лично, но преди време, може би 10-12 години. Предполагам, че се е самонастанил", заяви кметът.

В издирването ще бъдат включени и високопроходими джипове, за да могат униформените служители да стигнат до труднодостъпните части на планината, където се предполага, че може да се е укрил издирваният мъж.

ОЧАКВАЙТЕ ПОДРОБНОСТИ В ПИК! 

 

Следвайте ПИК в Телеграм и Туитър

Сподели:
Бомба x
ХОРОСКОПЪТ НА АЛЕНА ЗА ПЕТЪК: Големи житейски промени за Раците, Близнаците - разсеяни в офиса ХОРОСКОПЪТ НА АЛЕНА ЗА ПЕТЪК: Големи житейски промени за Раците, Близнаците - разсеяни в офиса
ПИК TV x
САМО В ПИК! Шутът на Киро с тъпа провокация - Найо Тицин нападна жена, крещи обиди в лицето й! Петков гледа безучастно и пита: Снимахте ли ме, докато си хапвах (ВИДЕО) САМО В ПИК! Шутът на Киро с тъпа провокация - Найо Тицин нападна жена, крещи обиди в лицето й! Петков гледа безучастно и пита: Снимахте ли ме, докато си хапвах (ВИДЕО)
ново
Днес: 5
hot
най-четени новини в момента
Сега
-
четат ПИК