Нараняване на главата отключи музикални таланти у 19-годишен младеж

Америка

Нараняване на главата отключи музикални таланти у 19-годишен младеж

4608
на 25.11.2013
Нараняване на главата отключи музикални таланти у 19-годишен младеж
Автор:   ПИК

Последвайте ни в Google News Showcase

Младеж, който прекарал няколко седмици в болница с мозъчно сътресение, след изписването си, с изненада открил способност да свири на 13 музикални инструменти , съобщава Sky News.

препоръчано

19 -годишният Лаклън Конърс от Денвър се опитвал да се научи да свири на пиано преди контузията си, но се оказало, че няма никакъв талант за музика.
Лаклън бил запален спортист. Но веднъж една от тренировките му завършила с травма на главата , след което бил откаран в болница .

“ Аз паднах по гръб и ударих задната част на главата си на земята. Помня, че когато станах главата ми се въртеше и аз не можех да разбера какво става“ – казва Лаклън

Следвайте ПИК в Телеграм и Туитър

Сподели:
Бомба x
САМО В ПИК: Топ хороскопът на Алена за съботния ден: Успехът е с Овните, добри приходи за Козирозите САМО В ПИК: Топ хороскопът на Алена за съботния ден: Успехът е с Овните, добри приходи за Козирозите
ПИК TV x
Георги Харизанов ексклузивно пред ПИК TV: 6 или 7 партии влизат в парламента. ГЕРБ бият с много (ВИДЕО) Георги Харизанов ексклузивно пред ПИК TV: 6 или 7 партии влизат в парламента. ГЕРБ бият с много (ВИДЕО)
ново
Днес: 7
hot
най-четени новини в момента
Сега
-
четат ПИК