Народно поверие показва на колко години ще се задомиш

Бомба

Народно поверие показва на колко години ще се задомиш

53851
на 24.12.2017
Народно поверие показва на колко години ще се задомиш
Автор:   ПИК

Последвайте ни в Google News Showcase

Има едно народно вярване, което със сигурност сте чували от баба си. С негова помощ можете да откриете на колко години ще встъпите в брак. За този малък „експеримент“ ви е необходима чаша вода и халка, която е закачена на конец. Вземете пръстена и го закачете на конец, а в чашата налейте вода, малко повече от половината. След като направите това, поставете пръстена в центъра на чашата, над водата и изчакайте. Той ще започне сам да се бие в краищата на чашата, така че точно тогава започнете да броите. След известно време, пръстенът сам ще застане.

WINBET – Ултра завишени коефициенти за топ спортни събития (18+)

препоръчано

Вярва се, че колко пъти той се удари в чашата, на толкова години вероятно ще се омъжите. Обърнете добре внимание на ударите, защото някога се случва пръстена да се удари тихо и вие да не чуете. Това, което е наистина интересно при този експеримент е фактът, че колкото пъти и да го повтаряте, винаги трябва да получите едно и също число. Трудно да се говори за истинността на експеримента, тъй като това е народно вярване. Във всеки случай, забавно е да се пробва, нали?

Следвайте ПИК в Телеграм и Туитър

Сподели:
Бомба x
ХОРОСКОПЪТ НА АЛЕНА ЗА ПЕТЪК: Големи житейски промени за Раците, Близнаците - разсеяни в офиса ХОРОСКОПЪТ НА АЛЕНА ЗА ПЕТЪК: Големи житейски промени за Раците, Близнаците - разсеяни в офиса
ПИК TV x
Викат Бойко Рашков в комисията в парламента, която нищи ОПГ-то в Митниците! Хората на Слави: Това, което чухме от МВР, е скандално! Даваме договора с Боташ на българската прокуратура (ВИДЕО) Викат Бойко Рашков в комисията в парламента, която нищи ОПГ-то в Митниците! Хората на Слави: Това, което чухме от МВР, е скандално! Даваме договора с "Боташ" на българската прокуратура (ВИДЕО)
ново
Днес: 97
hot
най-четени новини в момента
Сега
-
четат ПИК