Нарушител опита да прегази горски стражар с джипа си в Разлог

Крими

Нарушител опита да прегази горски стражар с джипа си в Разлог

4233
на 29.05.2015
Нарушител опита да прегази горски стражар с джипа си в Разлог
Автор:   ПИК

Последвайте ни в Google News Showcase

Нарушител е опитал да прегази с джипа си горски стражар в Разлог, съобщиха от пресцентъра на Югозападното държавно предприятие за "Фокус".

препоръчано

На 27 май, по сигнал от горския стражар Георги Жегов за установени нарушители по Закона за горите в местността Тишето край Разлог, е извикан дежурен екип от териториалното поделенише на Югозападното държавно предприятие. Горските стражари Божидар Букурещлиев и Тодор Любенов пристигнали със служебен автомобил, за да окажат съдействие. Двамата оставили колата си и се придвижили пеша до мястото на нарушението. Когато се върнали обратно, установили, че трите гуми на автомобила са срязани.

Нарушителят е Лазар Владимиров Юруков, който е в списъка на лицата с повече от два акта за незаконни дейности в района на Разлог. За периода от 2012 до февруари 2015 г. той има съставени 10 акта за установяване на административни нарушения. Същият се е опитал да прегази с джипа си горския стражар Георги Жегов. Заплаха за саморазправа е отправена от Иван Радков Юруков към горския стражар Божидар Букурещлиев.

Следвайте ПИК в Телеграм и Туитър

Сподели:
Бомба x
ХОРОСКОПЪТ НА АЛЕНА ЗА ПЕТЪК: Стрелците влизат в конфликт с шефа, Везните - в отлично настроение в офиса ХОРОСКОПЪТ НА АЛЕНА ЗА ПЕТЪК: Стрелците влизат в конфликт с шефа, Везните - в отлично настроение в офиса
ПИК TV x
СКАНДАЛНИ РАЗКРИТИЯ! 20 барети охранявали денонощно бившия шеф на МВР Иван Демерджиев. Съпровождали го дори до... СКАНДАЛНИ РАЗКРИТИЯ! 20 барети охранявали денонощно бившия шеф на МВР Иван Демерджиев. Съпровождали го дори до...
ново
Днес: 9
hot
най-четени новини в момента
Сега
-
четат ПИК