Наско Месечков пее латино в новия си спектакъл (СНИМКИ)

ФОТОГАЛЕРИЯ

Наско Месечков пее латино в новия си спектакъл (СНИМКИ)

16678
на 22.11.2016
Наско Месечков пее латино в новия си спектакъл (СНИМКИ)
Автор:   ПИК

Последвайте ни в Google News Showcase

Наско Месечков ще пее латино в новия си спектакъл "Илюзия", чиято премиера е следващия месец. На сцената на Дома на културата "Искър" хореографът ще се изяви в ново амплоа, издават от обкръжението му.

WINBET – персонални бонуси всеки ден! (18+)

препоръчано

В момента Месечков е на Сейшелите, където кара меден месец със своята съпруга Кремена. Преди прясното семейство да се качи на самолета за пътешествието към екзотичните острови, Месечков е успял да запише шест латино песни и дори да клипира четири от тях. 

Зад гърба му са застанали композиторът Мартин Биолчев, участвал в редица проекти на Азис, "Мис Баба" Дони Василева, която е автор на текстовете и аранжорът Симеон Сомлев. 

"Наско замина за Сейшелите, за да се зареди с енергия преди концерта на 14 декември, на който за пръв път ще се изяви и като изпълнител. Освен с енергия и положителни емоции дано с Кремена се върнат от там и с бебе", стискат палци в школата на Месечков. 

Тридесет и пет професионални танцьори ще участват в спектакъла. 

свързани новини

Следвайте ПИК в Телеграм и Туитър

Сподели:
Бомба x
ХОРОСКОПЪТ НА АЛЕНА ЗА ПЕТЪК: Големи житейски промени за Раците, Близнаците - разсеяни в офиса ХОРОСКОПЪТ НА АЛЕНА ЗА ПЕТЪК: Големи житейски промени за Раците, Близнаците - разсеяни в офиса
ПИК TV x
Викат Бойко Рашков в комисията в парламента, която нищи ОПГ-то в Митниците! Хората на Слави: Това, което чухме от МВР, е скандално! Даваме договора с Боташ на българската прокуратура (ВИДЕО) Викат Бойко Рашков в комисията в парламента, която нищи ОПГ-то в Митниците! Хората на Слави: Това, което чухме от МВР, е скандално! Даваме договора с "Боташ" на българската прокуратура (ВИДЕО)
ново
Днес: 107
hot
най-четени новини в момента
Сега
-
четат ПИК