Настаняват бежанци в бившия концлагер "Бухенвалд" в Германия

ЧАС ПИК

Настаняват бежанци в бившия концлагер "Бухенвалд" в Германия

11188
на 16.01.2015
Настаняват бежанци в бившия концлагер Бухенвалд в Германия
Автор:   ПИК

Последвайте ни в Google News Showcase

Властите в германския град Шверте, провинция Северен Рейн – Вестфалия, възнамеряват да настанят бежанци на територията на бивш лагер, част от концлагера „Бухенвалд”, предаде ТАСС, позовавайки се на представител на градската администрация, пише "Фокус". Властите подчертават, че всички сгради от концлагера отдавна са съборени. Бежанците, 21 на брой, ще бъдат временно настанени в сграда, която е построена през 1950 г. и вече е била използвана за нуждите на бежанци. 

WINBET – Ултра завишени коефициенти за топ спортни събития (18+)

препоръчано

Решението на властите в Шверте предизвика критики. Премиерът на провинция Северен Рейн – Вестфалия Ханелоре Крафт призова градските власти да размислят. 
Шверте не е единственият град в Германия, който смята да настани бежанци на територията на бивш концлагер. Подобни планове имат и властите в баварския град Аугсбург. 

Следвайте ПИК в Телеграм и Туитър

Сподели:
Бомба x
ХОРОСКОПЪТ НА АЛЕНА ЗА ПЕТЪК: Семейни проблеми мъчат Стрелците, Везните - в плен на емоциите ХОРОСКОПЪТ НА АЛЕНА ЗА ПЕТЪК: Семейни проблеми мъчат Стрелците, Везните - в плен на емоциите
ПИК TV x
Виктор Димчев пред ПИК TV: Борисов е преценил, че ППДБ ще са малкото братче на ДПС, а не големият ръжен в ръката на Агата (ВИДЕО) Виктор Димчев пред ПИК TV: Борисов е преценил, че ППДБ ще са малкото братче на ДПС, а не големият ръжен в ръката на Агата (ВИДЕО)
ново
Днес: 2
hot
най-четени новини в момента
Сега
-
четат ПИК