Настимир Ананиев: Регистрирах марката "Реформаторски блок", за да запазя интересите на партията

БЪЛГАРИЯ ДНЕС

Настимир Ананиев: Регистрирах марката "Реформаторски блок", за да запазя интересите на партията

12695
на 09.10.2014
Настимир Ананиев: Регистрирах марката Реформаторски блок, за да запазя интересите на партията
Автор:   ПИК

Последвайте ни в Google News Showcase

Реформаторският блок ще подкрепи мнозинство, което не е подкрепяло предишният кабинет, този на Пламен Орешарски. Това заяви Настимир Ананиев от "България за гражданите" пред TV7."Важно за нас е да има силно мнозинство, което да подкрепи реформите, които са заложени в нашата програма, като например съдебната система. Със сигурност заявяваме, че искаме да участваме в коалиционно реформаторско правителство", категоричен беше Ананиев. 

Ананиев подчерта, че е регистрирал марката "Реформаторски блок" като физическо лице в патентното ведомство, за да запази интерите на блока. "Искам да разясня, че това е заявка за регистрация в патентното ведомство и покрива печатни и рекламни материали, свързани с дейности на партията. Ако някой друг го беше направил, ние нямаше да можем да използваме името на партията. Радан Кънев заяви, че е разбрал седмица, след като е направена регистрацията. Член съм на изпълнителния орган на най-голямата партия в Реформаторския блок и затова смятам, че марката на Реформаторския блок трябва да се държи от някои от членовете. Моите намерения са добронамерени и искам да запазим интересите на блока", подчерта още Ананиев. 

Той беше категоричен, че в Реформаторския блок няма разединение. На въпрос с кой възнамеряват да подкрепят за създаването на правителство, Ананиев отговори: "В нашата позиция е по-важно да се види дали можем да се обединим в реформите, а след това да видим кой може да направи тези реформи. В програмата на ГЕРБ съдебната реформа не е залегнала толкова обширно, колкото при нас".

препоръчано

Следвайте ПИК в Телеграм и Туитър

Сподели:
Бомба x
САМО В ПИК! Алена с ексклузивен хороскоп за събота - Близнаците може да имат конфликти с колеги, Везните да внимават зад волана САМО В ПИК! Алена с ексклузивен хороскоп за събота - Близнаците може да имат конфликти с колеги, Везните да внимават зад волана
ПИК TV x
СКАНДАЛНИ РАЗКРИТИЯ! 20 барети охранявали денонощно бившия шеф на МВР Иван Демерджиев. Съпровождали го дори до... СКАНДАЛНИ РАЗКРИТИЯ! 20 барети охранявали денонощно бившия шеф на МВР Иван Демерджиев. Съпровождали го дори до...
ново
Днес: 18
hot
най-четени новини в момента
Сега
-
четат ПИК