На кино за 2 лева в Казанлък

Региони

На кино за 2 лева в Казанлък

4955
на 16.10.2014
На кино за 2 лева в Казанлък
Автор:   ПИК

Последвайте ни в Google News Showcase

За трета поредна година София Филм Фест ще гостува в Казанлък с истински киномаратон. От 27 до 30 октомври почитателите на седмото изкуство ще могат да гледат някои от най-новите ленти от българското и европейското кино.

препоръчано

Благодарение на подкрепата на общината цената на билетите ще е само 2 лева, а за ученици, студенти и пенсионери - по 1 лев. Прожекциите са в кино „Лекс", а предварителната продажба на билети започва на 20 октомври, понеделник, в културно-информационния център.

Очакваният празник на киното в Града на розите ще стартира на 27 октомври с един от най-новите български филми, чиято премиера беше в рамките на 18-ия София Филм Фест през март и получи наградата на фестивалната публика – „Последните черноморски пирати", на режисьора Светослав Стоянов и сценаристката Ваня Райнова. Филмът ще бъде представен лично от операторите на филма – Орлин Руевски и Иван Николов.

Третото издание на „София Филм Фест в Казанлък" е част от проекта „Операция Кино", който екипът на Арт Фест разработва и реализира от 2010 година.

Източник: standartnews.com

Следвайте ПИК в Телеграм и Туитър

Сподели:
Бомба x
САМО В ПИК! Алена с ексклузивен хороскоп за събота - Близнаците може да имат конфликти с колеги, Везните да внимават зад волана САМО В ПИК! Алена с ексклузивен хороскоп за събота - Близнаците може да имат конфликти с колеги, Везните да внимават зад волана
ПИК TV x
СКАНДАЛНИ РАЗКРИТИЯ! 20 барети охранявали денонощно бившия шеф на МВР Иван Демерджиев. Съпровождали го дори до... СКАНДАЛНИ РАЗКРИТИЯ! 20 барети охранявали денонощно бившия шеф на МВР Иван Демерджиев. Съпровождали го дори до...
ново
Днес: 9
hot
най-четени новини в момента
Сега
-
четат ПИК